slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Pametni sat sa dve narukvice, smartwatch, zlatna/ roze boja

4.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
90
5
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi
? ?? ?? ? ?? ?? ? ?? ?? ?? ?? ? ?? ? ? ?? ?? ?? ?? ?? ?: Kada se povežete sa svojim telefonom, možete lako da birate ili odgovarate na pozive direktno sa ekrana sata. Osim toga, primajte SMS i obaveštenja o aplikacijama sa popularnih platformi kao što su FB , VhatsApp, IN i Tvitter, tako da nikada ne propustite važne informacije. Ostanite povezani i u toku sa ovim moćnim i praktičnim uređajem.


? . ? ?" ? ? ? ?? ? ? ?? ?? ? ?? ?? ?: Naši pametni satovi imaju metalni okvir visokog kvaliteta i TFT ekran u boji od 1,32 inča sa punim dodirom sa odličnim vizuelnim iskustvom. stilove koje možete izabrati u aplikaciji, možete da prilagodite svoj sat sa svojom omiljenom fotografijom.


Naš pametni sat je savršen za trčanje, climb aktivnosti, uključujući i razne aktivnosti. Takođe funkcioniše kao pomoćnik sa funkcijama kao što su kontrola muzike i kamere, prikaz vremena, podsetnik za sedenje, podsetnik za unos vode, budilnik, štoperica, baterijska lampa i telefon za pronalaženje. Uz sve ove funkcije, ovaj sat vam pomaže da živite praktičnijim i povezanijim životom.


Sa praćenjem otkucaja srca, možete da proverite puls u bilo kom trenutku i pratite trendove tokom vremena. Pored toga, automatsko praćenje sna pruža sveobuhvatnu analizu kvaliteta vašeg sna, uključujući dubok san, lagani san i vreme buđenja, pomažući vam da bolje razumete svoje opšte zdravlje i da razumno prilagodite svoj način života. Posvećeni smo da vam pomognemo da živite svoj najbolji život.


Kompatibilan sa Android 4.4+/iOS 9.0 i novijim uređajima, ovaj sat može da prima sve pozive i informacije sinhronizovane sa vašim telefonom. Sa dugim trajanjem baterije od 270 mA, takođe uključuje funkcije kao što su budilnik, sedeći podsetnik, kalendar, brojač koraka i štoperica.  
ID Oglasa: #163763196
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.