slika
slika
1 od 2

Samsung Galaxy Watch4 44 mm pametni sat - PCFOTO

320 €

Beograd | Čukarica
Novo
517
2
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
PCFOTO online
Član od 13.02.2013.
Svi oglasi

PCFOTO. BIZ je specijalizovana prodavnica iz Beograda koja se bavi prodajom isključivo NOVE foto-video opreme sa garancijom. Nudimo širok asortiman fotoaparata, kamera, objektiva, baterija, punjača, memorijskih kartica, bliceva, studijske opreme, stativa, stabilizatora, torbi - mnogo više od onoga što je objavljeno na oglasima. Vršimo isporuku za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Za sve detalje, posetite naš sajt, ili nas jednostavno pozovite na +381642316580.

U obzir dolazi isključivo PRODAJA. Zamena NIJE AKTUELNA.

Svi upiti za zamenu biće IGNORISANI.

* S obzirom na to da se naš sajt redovno ažurira, za svaki slučaj proverite na njemu da nije došlo do promene cene.

Samsung Galaxy Watch4 44 mm je tanušni sat gigantskog Samsunga, koji pleni, kako svojim izgledom, tako i karakteristikama. Ovaj korejski proizvođač ulazi u svet Wear OS-a, ali ga ipak malo brendira po svome, pa je to sada Wear OS Powered By Samsung. Kako god bilo, tu su objedinjene sve popularne Samsung aplikacije za satove, kao što su Pay, S Health, Smart Things i Bixby asistent, i Google aplikacije poput Maps-a. Korisnički interfejs je The One UI Watch, i vrlo je prijatan za korišćenje. Funkcija ima pregršt, aplikacija bezbroj, a možete obaviti i telefonski poziv. Kretanju kroz ovu šumu mogućnosti je dodatno olakšano prstenom oko ekrana na satu, koji možete okretati i time se kretati kroz menije i aplikacije. Ma koliko softver bio dobar, hardver je ipak pretrpeo znatnija poboljšanja, u odnosu na prethodnu generaciju. Čipset je Exynos W920, koji je specijalno dizajniran za pametne satove. Proizvodni proces je 5nm, i u paketu su dva Cortex-A55 jezgra i Mali-G68 grafika. Kada se svi ovi lepi nazivi pretoče u performanse, možete očekivati 20% brži procesor, 50% brži RAM i čak 10 puta moćniju grafiku, a sve to u odnosu na prethodni sat iz serije. Posebno je za pohvalu proizvodni proces, jer je 5 nm izuzetno malo (kod većine satova je to 12 ili 28 nm) i pozitivno deluje na potrošnju energije i zagrevanje. Kad smo kod potrošnje, ugrađena je punjiva baterija kapaciteta 361 mAh i omogućiće Vam 40 h prilično solidnog mučenja (baterija se potpuno napuni za dva sata). Radne memorije ima 1.5 GB, dok slobodne interne memorije ima oko 16 GB. Sve ovo je spakovano u vrlo kvalitetno kućište od nerđajućeg čelika, koje je vodootporno (do 50 m, 5 ATM i IP68 rejting). Dostupan je u  crnoj boji.

Više informacija o ovom proizvodu potražite na našem PCFOTO sajtu.

Tel: 011 407 21 09
Mob: +381 64 231 6580
e-mail: office@pcfoto. biz

ID Oglasa: #129227769
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.