slika
1 od 1

SAMSUNG SM-R840 Galaxy Watch 3 (45mm steel) silver

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
57
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi
Color Silver Suggested user For men Display Yes Screen diagonal 1.4 " Screen shape Round Display resolution 360 * 360 pixel WiFi connection Yes Call/SMS notifier Yes Sport/Fitness Yes Hour Yes GPS Yes Heartrate monitor Yes Blood-oxy meter No Tension meter No Photography No SIM card No Storage capacity 8000 MB Recheargeable battery 340 mAh Weight 0 g

 

Samsung Galaki Vatch3

Najnapredniji Samsung zdravstveni monitor na vašem zglobu do sada
Sat koji brine o vama! Galaki Vatch3 kombinuje efikasnost i pouzdanu tehnologiju praćenja zdravlja kako bi stvorio uređaj vrhunskog kvaliteta sa klasičnim izgledom. Uz Galaki Vatch3, najnapredniji Samsung pametni sat do sada, možete lako da pratite svoj svakodnevni život i zdravlje.

Samsung pametni sat koji olakšava navigaciju sa preciznim okvirom koji se može okretati
Birajte između dve veličine, 45 mm i 41 mm - nećete zaboraviti ni jedan brojčanik uskoro. Dostupan u vrhunskim bojama Mistic Black, Mistic Silver i Mistic Bronze, elegantno dizajnirano remek-delo je okruženo jedinstvenim rotirajućim okvirom koji izgleda zapanjujuće i danju i noću.

Veći ekran, a ipak lakši i tanji dizajn za udobno nošenje
Prefinjeni okvir koji se može okretati još više ističe ono na šta vredi obratiti pažnju na većem ekranu. Galaki Vatch3 je tanji, manji i za oko 15% lakši*, dok smanjeni okvir i prefinjen dizajn pogoduju ručnom zglobu korisnika.
*Podaci porede Galaki Vatch3 45mm nerđajući čelik i Galaki Vatch 46mm nerđajući čelik. Razlike u merenjima mogu nastati na osnovu merene situacije.

Vrhunski kvalitet do poslednjeg detalja
Izgled Galaki Vatch3 upotpunjuje vrhunski remen od prave kože. Oštećena koža zrači prirodnim izgledom, a kada je okrenuta, vidljiva je ojačana koža koja štiti od promene boje.

CLOCK PAGE
Njena lepota je kombinovana sa inteligencijom
Upotpunite prepoznatljivi izgled Galaki Vatch3 tako što ćete izabrati iz najšireg spektra satova, od kojih svaki lepo dopunjuje elegantan oblik sata. Napravite sopstvenu kombinaciju sa više od 40 opcija i pogledajte sve korisne informacije na prvi pogled, dok lako pristupate svojim omiljenim aplikacijama.
Detekcija pada koja može spasiti život
Idite da istražite sve bez straha. Poboljšani akcelerometar Galaki Vatch3 automatski otkriva ozbiljne padove i šalje upozorenje vašem kontaktu za hitne slučajeve, uključujući vašu lokaciju.
„ *Galaki Vatch3 takođe može da pokrene hitne pozive i poruke ako je nosilac ozbiljno pao i izgleda da se ne kreće.
*Galaki Vatch3 ne može da otkrije sve padove.
*Što ste fizički aktivniji, veća je verovatnoća da ćete svojom snažnom aktivnošću izazvati percepciju pada, što može izgledati kao pad.
*Slanje alarmnih poziva i poruka zahteva mrežnu vezu i uparivanje pametnog telefona. "

Evoluirajte sa svakim korakom!
Vodič za trčanje Galaki Vatch3 daje vam savete kako da održite korak. Napredni algoritam analizira kako se krećete i na osnovu toga vam pomaže da poboljšate formu i sprečite povrede. Možete čak i da merite maksimalne vrednosti VO2 i da pratite svoje dnevne, nedeljne i mesečne performanse direktno na telefonu.

Ostavite telefon kod kuće!
Potražite nova iskustva bez da težina vašeg telefona vuče vaš džep. I dalje možete da upućujete pozive, strimujete i proveravate korake – sve što vam treba je sat. Skini se sa telefona, ali ne iskači iz ritma života.
*LTE funkcija je dostupna samo na modelima koji podržavaju LTE. Dostupnost modela koji podržavaju LTE može se razlikovati u zavisnosti od operatera i zemlje.

 

ID Oglasa: #145200195
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.