slika
1 od 1

SAMSUNG SM-R840 Galaxy Watch 3 (45mm titan) black

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
52
1
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

Color Black Suggested user For men Display Yes Screen diagonal 1.4 " Display resolution 360 * 360 pixel WiFi connection Yes Call/SMS notifier Yes Sport/Fitness Yes Hour Yes GPS Yes Heartrate monitor Yes Blood-oxy meter Yes Tension meter No Photography No SIM card No Storage capacity 8000 MB Recheargeable battery 340 mAh Weight 43 g

 

 

Samsung Galaki Vatch3

Najnapredniji Samsung zdravstveni monitor na vašem zglobu do sada
Sat koji brine o vama! Galaki Vatch3 kombinuje efikasnost sa pouzdanom tehnologijom praćenja zdravlja - od kojih su dve stvorile ovaj uređaj vrhunskog kvaliteta, klasičnog izgleda. Sa najnaprednijim Samsung pametnim telefonom do sada, Galaki Vatch3, možete lako da pratite svoj svakodnevni život i zdravlje.

Samsung pametni sat sa preciznim okretnim okvirom za laku navigaciju
Birajte između dve veličine, 45 mm i 41 mm - nećete uskoro zaboraviti nijedan svoj sat. Dostupno u vrhunskim bojama Mistic Black, Mistic Silver i Mistic Bronze, ovo elegantno remek-delo je okruženo jedinstvenim, rotirajućim okvirom koji izgleda zapanjujuće danju i noću.

Veći ekran, a ipak lakši i tanji dizajn za udobno nošenje
Sofisticirani okvir koji se može okretati naglašava ono što je važnije na većem ekranu. Galaki Vatch3 je tanji, manji i oko 15% lakši *, dok zahvaljujući svom elegantnom okviru i sofisticiranom dizajnu po mogućnosti ističe ručni zglob korisnika.
* Podaci upoređuju modele Galaki Vatch3 45 mm od nerđajućeg čelika i Galaki Vatch 46 mm od nerđajućeg čelika. Odstupanja u merenjima mogu nastati na osnovu merene pozicije.

Vrhunski kvalitet do poslednjeg detalja
Galaki Vatch3 je kompletan sa vrhunskim kaišem od prave kože. Abrazivna koža zrači prirodnim izgledom, i obrnuto, ojačana koža postaje vidljiva, štiteći je od promene boje.

HOURS
Njegova lepota je spojena sa pameti
Upotpunite prepoznatljiv izgled Galaki Vatch3, birajte iz najšireg izbora kućišta za satove, od kojih svaka savršeno impresionira elegantnim oblikom sata. Napravite sopstvenu kombinaciju sa preko 40 opcija i pogledajte sve korisne informacije na prvi pogled dok lako pristupate svojim omiljenim aplikacijama.
Detekcija pada koja može spasiti živote
Idite otkrijte sve bez straha. Sa naprednim akcelerometrom Galaki Vatch3, on automatski otkriva ozbiljne padove i šalje upozorenje vašem kontaktu za hitne slučajeve, koji takođe označava vašu lokaciju.
„ * Galaki Vatch3 takođe može da pokrene hitni poziv i poruku ako je njegov nosilac pretrpeo ozbiljan pad i izgleda da se ne kreće.
* Galaki Vatch3 ne može da otkrije sva rušenja.
* Što ste fizički aktivniji, veća je verovatnoća da ćete svojom snažnom aktivnošću izazvati percepciju pada koja može izgledati kao pad.
* Mrežni pozivi i uparivanje pametnog telefona su potrebni za slanje poziva i poruka upozorenja. "

Poboljšajte se svakim korakom!
Galaki Vatch3 Run Guide vam daje savete u pokretu kako biste bili u toku. Napredni algoritam analizira kako se krećete i na osnovu toga vam pomaže da poboljšate svoju formu i sprečite povrede. Možete čak i da merite maksimalne vrednosti VO2 i pratite svoje dnevne, nedeljne i mesečne performanse direktno na svom telefonu.

Slobodno ostavite telefon kod kuće!
Pronađite nova iskustva bez da težina vašeg telefona vuče vaš džep. I dalje možete da zovete, strimujete i kontrolišete svoje korake - sve što vam treba je sat. Udaljite se od telefona, ali ne odvajajte se od ritma života.
* LTE funkcija je dostupna samo na modelima koji podržavaju LTE. Dostupnost modela koji podržavaju LTE može se razlikovati u zavisnosti od provajdera mobilnih usluga i zemlje.

 

ID Oglasa: #145197271
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.