slika
1 od 1

SAMSUNG SM-R925 Galaxy Watch5 Pro LTE 45mm titan grey

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
78
1
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

Color Gray Suggested user For men Display Yes Screen diagonal 1.4 " Screen shape Round Display resolution 450 * 450 pixel WiFi connection Yes Call/SMS notifier Yes Sport/Fitness Yes Hour Yes GPS Yes Heartrate monitor Yes Blood-oxy meter No Tension meter Yes Photography No SIM card No Storage capacity 16000 MB Recheargeable battery 590 mAh Weight 46 g

 

 

Gotovo čak i broji ovce za vas.

Upoznajte kvalitet svog sna pomoću naše nove, poboljšane tehnologije praćenja sna! Planira vreme za spavanje, detektuje hrkanje, tumači i prati faze spavanja (budno, svetlo, duboko, REM) uz pomoć 8 simbola za spavanje životinja koji ukazuju na vrstu sna. Dobar san dovodi do odmornog dana. * Dostupnost se može razlikovati u zavisnosti od zemlje ili regiona. *

Za korišćenje je potrebna aplikacija Samsung Health, verzija 6.22.1 ili novija. *Galaki Vatch5 mora biti uparen sa Samsung Galaki telefonom koji koristi Android 8.0 sa najmanje 1,5 GB RAM-a.

On voli tvoju sudbinu.

Moćni 3-u-1 Samsung BioActive senzor efikasno kontroliše tri zdravstvena senzora: optički puls, električno srce i analizu bioelektrične impedance.
* NEMOJTE meriti sastav svog tela ako imate pejsmejker ili drugi implantirani medicinski uređaj! * NEMOJTE meriti sastav tela tokom trudnoće! * Rezultati merenja možda neće biti tačni za korisnike mlađe od 20 godina. * Sve funkcije i korisnički interfejs su podložni promenama. * Funkcija merenja krvnog pritiska ne može se koristiti za dijagnostikovanje bolesti ili drugih stanja, ili za lečenje, ublažavanje, lečenje ili prevenciju bolesti. * Samo za opšte dobro i fitnes svrhe. Ne može se koristiti za otkrivanje, dijagnozu, lečenje, praćenje ili lečenje bilo kog medicinskog stanja ili bolesti. Zdravstvene informacije dostupne preko uređaja i/ili aplikacije ne mogu se smatrati medicinskim savetom. U svakom slučaju, korisnici treba da traže mišljenje svog lekara. * Funkcije EKG i merenja krvnog pritiska preporučuju se samo osobama starijim od 22 godine. Za precizno merenje krvnog pritiska, mora se kalibrisati svake 4 nedelje pomoću merača krvnog pritiska i manžetne. Za korišćenje je potreban Galaki pametni telefon koji koristi Android 7.0 ili noviji. * Korisnici bi trebalo da mere svoj krvni pritisak u mirovanju, kao što bi to radili sa tradicionalnom manžetnom, i da se uzdrže od merenja dok vežbaju, puše ili piju. * Dostupnost EKG i funkcija krvnog pritiska može da varira u zavisnosti od zemlje ili regiona. Zbog ograničenja u zemlji u vezi sa odobrenjem/registracijom medicinskih uređaja, EKG i krvni pritisak rade samo na satovima i pametnim telefonima kupljenim u zemljama u kojima je usluga trenutno dostupna (međutim, usluga može biti ograničena ako korisnici putuju u zemlje koje nemaju usluge).

Vraća se na vaš zglob za nekoliko sekundi.

Apsorbuje energiju za sekunde. Da, dobro vidite. Sa većom baterijom i brzim punjenjem, biće spreman za rad u tren oka.
* Testiranje je sproveo Samsung u junu 2022. sa Galaki Vatch 5 pre izdanja (BT i LTE) uparenim sa svim Samsung telefonima. Svi uređaji testirani sa softverom pre izdanja, Galaki Vatch magnetnim USB-C kablom za brzo punjenje (EP-OR900) i Samsung punjačem za napajanje USB-C od 25 V (EP-TA800). Vreme punjenja zavisi od regiona, podešavanja, obrazaca korišćenja i faktora životne sredine. Stvarni rezultati mogu da variraju. * Samsung USB-C mrežni punjač od 25 V (EP-TA800) se može kupiti zasebno.

Predstavljamo ekran od safirnog kristala.

Otkrijte naš izdržljivi Galaki sat! Čvršći ekran od vodootpornog vrhunskog safirnog kristala bori se protiv ogrebotina.
* Galaki Vatch5 je vodootporan do 50 metara u skladu sa standardom ISO 22810:2010. Nije pogodno za ronjenje ili aktivnosti na vodi pod visokim pritiskom. Ako su uređaj ili ruka mokri, dobro ih osušite pre rukovanja pametnim satom. * U poređenju sa Galaki Vatch4. *Na osnovu Vikersovog testa tvrdoće, pod stalnim opterećenjem, 200 fg.

ID Oglasa: #145197526
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.