slika
slika
slika
1 od 3

Smart watch cs169

2.000 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Kao novo - nekorišćeno
43
2
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zika
Član od 29.02.2012.
Svi oglasi

NOVO! Smart watch / pametni sat

Karakteristike proizvoda:

Veliki ekran i vodootporan: Poseduje veliki ekran osetljiv na dodir od 1,69 inča, koji vam omogućava da intuitivnije razumete svoje zdravlje tako što ćete slikovito prikazati svoje sportske podatke. IP68 funkcija pomaže da se izbegnu problemi prilikom plivanja ili vežbanja na kiši, pogodno za svakodnevne sportove.

Zaštitite i nadgledajte svoje zdravlje: Sat za aktivnosti uključuje gomilu novih funkcija, uključujući: kontrolu muzike, čak i trening stresa.

Funkcionalno: Pratite svoje korake, potrošene kalorije, sportsku kilometražu i status kvaliteta sna 24 sata dnevno dok se sinhronizujete sa našom aplikacijom. Vaš uređaj takođe može da uživa do 10 dana trajanja baterije po punom punjenju.

Obaveštenja o pozivima i porukama: Primajte i čitajte SMS poruke i SNS obaveštenja direktno na svoj uređaj (uključujući i obavestenja sa drustvenih mreza). Možete čak i da prekinete dolazne telefonske pozive direktno sa ručnog zgloba.

Kompatibilnost: Podržava Android OS 4.4 ili iOS 8.0 i noviji ili Bluetooth 4.0 i noviji, pogodan samo za pametne telefone.

Paket sadrži:
1 pametni sat
1 kabl za punjenje
1 uputstva 

ID Oglasa: #163661057
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.