slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Smart watch fitnes sat pametni sat

2.900 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 11 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

Pametni sat za žene i muškarce, fitnes sat: 1,69 inča sa HD ekranom na dodir, fitnes sat, 5 ATM vodootporni pametni sat, fitnes uređaj za praćenje sa otkucajima srca i kiseonikom u krvi, praćenje aktivnosti za praćenje aktivnosti za iOS i Android

 

      1,69-inčni pun ekran osetljiv na dodir: 1,69-inčni Full Touch E Easiecom Smartvatch, HD ekran u boji koji vam pruža odličan kvalitet slike i odlično vizuelno iskustvo. 7 nivoa podesive osvetljenosti ekrana i više od 20 brojčanika za izbor.

    12 integrisanih sportskih režima: Ovaj sportski sat ima 12 sportskih režima (uključujući trčanje, vožnju bicikla, jogu, plivanje. . . ) Sat za fitnes je jednostavan, beleži otkucaje srca, korake, razdaljinu, kalorije itd. , možete da trenirate naučno. Sa vodootpornim 5 atm, možete bezbedno da nosite sat za pranje, kupanje i plivanje.

    Multifunkcionalni pametni sat:  Easiecom pametni sportski sat podržava praćenje otkucaja srca, oksigenaciju krvi, praćenje sna, 12 režima treninga, vodootporan 5 ATM, odbijanje poziva, poruke. Ovaj fitnes sat takođe karakteriše pedometar, budilnik, štoperica, tajmer, kontrola muzike i kontrola kamere za poboljšanje kvaliteta života.

    PRAĆENJE SPAVANJA I SRCA: Ovaj muški ženski pametni sat može pratiti vaš otkucaj srca 24/7. Ženski muški trenerski sat može pratiti lagani san, dubok san i buđenje. Sveobuhvatna analiza kvaliteta sna pomaže vam da bolje razumete svoj status spavanja i kvalitet sna i da razvijete zdraviji način života.

    Inteligentno obaveštenje: Pametni sat je kompatibilan sa pametnim telefonima sa Android 5.0 / iOS 10.0 i novijim verzijama. Kada je pametni telefon povezan, on vibrira da bi vas obavestio o novim tekstualnim porukama, porukama  i dolaznim pozivima. Možete da odbijate pozive, ali ne odgovarate na poziv. Nikada više ne propustite poziv ili poruku.

T3. K3(4)

ID Oglasa: #165654234
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.