slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Smart watch

2.350 dinFiksno

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
270
5
pre 11 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mila-Online Prodaja
Član od 14.12.2019.
Svi oglasi
Cena 2350 din
Pametan Sat za decu od 7-107godKamera od 2 megapikselaIma sve opcije kao i bilo koji drugi android mobilni telefoni. Slot za SIM karticu, slot za memorijsku karticu, kameru od 2mpx, bluetooth, itd. . . Može da radi potpuno nezavisno kao zaseban mobilni telefon, a može da radi i kao Bluetooth Sat koji je povezan sa vašim telefonom i na kome primate pozive i sva druga obaveštenja sa vašeg telefona. SIM Free, ima i slot za memorijsku karticu.
Function: Answer Call, Dial Call, Push Message, Call ReminderScreen Size:1.54"inchBand Material: Adhesive TapeBand Detachable: NoAPP Download Available: NoLanguage: French, Italian, Russian, Spanish, Polish, Portuguese, English, GermanBattery Capacity:300-450mAhSystem: Android WearStyle: FashionMultiple Dials: NoScreen Shape: SquareNetwork Mode:2GResolution:240*240PixelBattery Detachable: YesCPU Model: MTK6261DROM: <128MBCPU Manufacturer: MediatekRear Camera:2MPType: WearableMovement Type: ElectronicApplication Age Group: AdultGPS: NoWaterproof Grade: Life WaterproofCase Material: AlloySIM Card Available: YesRAM: <128MBCompatibility: All Compatible
ID Oglasa: #151281940
Informacije

Mila  INTERNET prodaja!  

******Mogucnost licnog preuzimanja NE POSTOJI! ******
            NE POSTOJI NI AKO STE IZ KRUŠEVCA!   

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda.  Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

KONTAKT 065/ 5684664 Sms/Poziv/Viber

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.