slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Smartwatch / Pametni sat KUIZIL,1.69 HD ekran,IP67

2.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
19
3
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi
1,69" HD pun ekran osetljiv na dodir: Okvir sata visoke teksture sa 1,69" LCD ekranom u punoj boji osetljivog na dodir donosi udoban dodir i odlično vizuelno iskustvo. U aplikaciji možete birati između različitih stilova lica sata. Takođe možete odabrati sliku koju želite da prilagodite lice sata u aplikaciji "KVatch Pro". A ekran pametnog sata će se upaliti svaki put kada podignete ruku.

Monitor pulsa 24/7 i praćenje spavanja: Pametni sat će s vremena na vreme automatski detektovati vaš otkucaj srca. Takođe otkriva i prati vaš san i automatski analizira kvalitet vašeg sna. (dubok san, lagan san i vreme budnosti). Nakon što se APP poveže sa pametnim satom, aplikacija će obezbediti detaljan grafikon otkucaja srca i sveobuhvatnu analizu kvaliteta vašeg sna kako bi vam pomogla da ostanete aktivni i ostanete zdravi (Napomena: Podaci sa sata se ne mogu koristiti u medicinske svrhe)

Sat za fitnes sa praćenjem aktivnosti: Ovaj pametni sat ima 22 vrste sportskih režima (hodanje, trčanje, vožnja bicikla, joga, preskakanje, badminton, košarka, fudbal, itd. ). Možete da snimate i proveravate podatke o celodnevnim aktivnostima kao što su koraci, razdaljina i potrošene kalorije. Svi podaci mogu da se sinhronizuju sa vašim telefonom radi analize i da vam pomognu da kreirate planiranu rutinu kako biste ispunili svoje zdravstvene ciljeve.

Pametna obaveštenja i praktičniji gedžeti: pametni sat ima funkcije sa mnogim praktičnim alatima, kao što su prilagođeni satovi, budilniki, štoperica, tajmer, muzički kontroler, vremenska prognoza, sedeći podsetnik i pronalaženje telefona, itd. Vaše poruke i obaveštenja će biti poslata pravo na vaš zglob sa intuitivnim prilagodljivim vibracijama. (Za drustvene mreze, itd. )

Baterije i kompatibilnost: Sat za trčanje može da se koristi 5-8 dana ili 10-15 dana u stanju pripravnosti. Pametni sat se može potpuno napuniti za oko 2 sata. Pametni satovi su dizajnirani sa IP67 vodootpornošću, što vam omogućava da bezbrižno plivate u bazenu. Pametni sat za muškarce je kompatibilan sa pametnim telefonima iOS 9.0 i Android 4.4 ili novijim.
ID Oglasa: #163720381
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.