slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Smartwatch + Slušalice na poklon

3.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
49
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Aleksandar
Član od 23.06.2023.
Svi oglasi
Na prodaju : Lige Smartwatch
Stanje : Novo

Boja : Plava

- Crni / Plavi Lige Smartwatch sat (Kutija + Smartwatch + Rezervni metalni kaiš za sat + Bluetooth slušalice + Uputstvo + Kablić za punjenje)

Kratak opis :

Lično sam jako zadovoljan ovim modelom sata, koristim ga duže od godinu dana i mesečno ga punim jednom (Podešen mi je mod neaktivnog ekrana, osim kada ga aktiviram da bi proverio neki od parametara koji me zanima), prema opisu proizvoda, stanje neprestane aktivnosti drži bateriju od nekoliko dana.
Raspolaže sa mnogo mogućnosti, informacije o broju predjenih koraka, kilometara, ima razne opcije merenja za one koji treniraju, meri kvalitet sna, puls, takodje informiše o dolaznim pozivima koje možete utišati ili odbiti, kao i o notifikacijama koje dobijate na svom mobilnom uredjaju.
Kada su notifikacije na mobilnom uredjaju u pitanju, dobra stvar je što u podešavanjima možete odobriti obaveštenja o svim notifikacijama, tako da vas neće obavestiti samo o dolaznim SMS porukama, već o svim koje vi po želji odobrite.
Takodje je omogućeno menjanje pesama koje se reprodukuju u tom trenutku tako da je jako zgodna opcija promene trenutne pesme ukoliko vam je telefon u torbi ili džepu, te možete uz dva klika odraditi promenu.
Vreme punjenja nije previše drugo, nisam u minut proveravao ali recimo da je od sat do max sat i po (Adapter koji koristim je od 20W).

Kontakt : KP poruke / Viber / WhatsApp / Poziv.
ID Oglasa: #165756936
Informacije
Pogledajte i ostale oglase na mom profilu.

Što se preuzimanja tiče, može lično u Beogradu uz prethodni dogovor mesta. Kada je slanje u pitanju, moguće je slanje preko pošte (Kuriru plaćate novčani iznos za kupljeni uredjaj)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.