slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Smartwatch, telefon, SIM, bluetooth

1.000 din

Beograd | Voždovac
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
1.147
8
pre 14 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milan
Član od 30.09.2012.
kp izlog
Nov telefon, stoji dugo i baterija je propala, pa j neophodno kupiti drugu. Ne znam gde se može kupiti. Na jednoj od slika se vidi baterija. Karakteristika ovog primerka u odnosu na sve ostale je što se narukvica menja kao na bilo kojem klasičnom satu, pa ako vam se ne sviđa možete je lako zameniti. Veleprodajna cena ovog modela je bila 1800 di, a sad je 1000 zbog neipravne baterije.

Smartwatch poseduje slot za SIM karticu i funkcioniše kao nezavisan telefon. Moguće je povezivanje sa vašim mobilnim putem bluetooth, gde vas obaveštava o novostima sa vašeg telefona, čitanje sms, email i sl. Poseduje slot za microSD. Ima kameru na sebi. Diplej je osetljiv na dodir. Ima određene aplikacije na sebi tipa Whatsapp, Fejs, kalendar, muzički plejer, digitron, google chrom i pedometar. Uz sat dobijate USB kabl za punjenje i uputstvo na engleskom.               
Sve je novo i u orginalnoj kutiji.      

Lično preuzimanje moguće u blizini Farmaceutskog fakulteta u Kumodražu.

Ako želite da vam pošaljem pošaljite poruku sa podacima ( ime i prezime, adresa i broj telefona).

Troškovi slanja iznose oko 350din.
ID Oglasa: #131440005
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.