slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

W23 Pro pametan sat

3.650 din

Babušnica
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sigurna Online Prodaja
Član od 07.06.2021.
Svi oglasi

 

W23 Pro je još jedan novi pametni sat iz 2023. koji može pratiti sportske aktivnosti i upravljati zdravstvenim statusom u realnom vremenu. To je sportski pametni sat koji dolazi u kružnom dizajnu sa IPS ekranom od 1,52 inča i opremljen je sa nekoliko funkcija uključujući NFC kontrolu pristupa, monitor otkucaja srca, monitor kiseonika u krvi, multi-sportske režime i podržava Bluetooth pozive. Dakle, hajde da zaronimo u sve detalje!
Kao što vidite na gornjoj fotografiji, ovaj novi sat HW23 Pro dolazi u kružnom obliku koji izgleda elegantno, moderno i pristaje muškarcima i ženama. Dimenzije 46,8 * 46,8 * 10,7 mm i težina oko 50 g. Na desnoj strani kućišta nalaze se dva fizička dugmeta. Odgovoran je za funkciju uključivanja trčanja. Zadnja strana uređaja dobila je tipičnu konfiguraciju - tu su magnetni kontakti za punjenje i senzor otkucaja srca.
Telo HW23 Pro je napravljeno od legure cinka, dok je kaiš dostupan od silikona. Što se tiče ekrana!
Ovaj pametni sat HV 23 Pro ima 1,52-inčni IPS ekran osetljiv na dodir zakrivljen sa 2,5D staklom i kreiran u rezoluciji od 360 × 360 piksela. Nosivi uređaj je takođe upakovan sa raznim brojčanicima i dostupan je u crnoj, zelenoj, braon, narandžastoj i plavoj boji.

HV23 Pro je IP67 vodootporan pametni sat, što znači da ga možete nositi kada perete ruke ili u kišnim danima. Nosivi uređaj ima senzor otkucaja srca, koji prikuplja podatke o našem pulsu tokom 24 sata. Ovaj gadžet vam takođe pomaže da kontrolišete svoj san, zahvaljujući svom kompletnom monitoru spavanja. Takođe ima pedometar i omogućava nam da kontrolišemo i procenimo sagorele kalorije
tokom dana.
Pored gore pomenutih funkcija, ovaj HV23 pro pametni sat je opremljen zvučnikom i mikrofonom koji vam omogućava da upućujete pozive direktno preko pametnog sata. Dodatne funkcije su NFC kontrola pristupa, kiseonik u krvi i monitor krvnog pritiska, višestruki sportski režimi, plaćanje van mreže, podsetnik za sedenje, pronalaženje telefona i još mnogo toga. Uređaj ima bateriju kapaciteta 250 mAh sa 2-5 dana normalnog korišćenja i 7 dana u režimu mirovanja.

Cena 3.650 dinara

SifraLe1

ID Oglasa: #165948308
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.