slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Smart watch K56 PRO NOVO

9.000 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
8
0
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Domaćinstvo021
Član od 22.12.2022.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prva slika je uglavnom skinuta sa sajta Amazon, a ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Uz sat idu gratis dve narukvice(ima boja na slikama uzivo).

Telo od brušenog metala

Novi dizajn mosta protiv peska samo sprečava pesak i blato da zapuše rupe za vazdušni pritisak, a istovremeno poboljšava ukupnu krutost i snagu sata, kao i čini vizuelno iskustvo proizvoda bogatijim i jedinstvenijim.

1,39-inčni HD IPS ekran

Velicina ekran od 1,39 inča, HD rezolucija od 341ppi, efekat prikaza je jasniji i delikatniji, čak i na otvorenom sa jakom svetlošću sadržaj ekrana je i dalje jasno vidljiv. Kaiš je napravljen od silikonskog materijala koji je pogodniji za kožu, koji je prijatniji za dugo nošenje.

Moćno trajanje baterije od 30 dana

Ovaj pametni sat na otvorenom ima ugrađenu bateriju od 400 mAh. Sa punim punjenjem, može biti u stanju pripravnosti 30 dana i ostati sa vama 15 dana dnevne upotrebe. Neka vas više ne ometa snaga, uživajte u istraživanju još uzbudljivije!

Upoznavanje sa zdravstvenim menadžmentom

Nakon što nosite sat, može da podrži otkucaje srca, merenje kiseonika u krvi i praćenje sna, kao i povezane podatke sa APP-om za mobilni telefon, tako da možete posvetiti više pažnje svom zdravlju i pomoći u razvoju dobrih navika.

Druge funkcije

Traka koja se lako menja, standardna 22 mm.

Masovno biranje pritiska, prilagođeno biranje.

Bluetooth muzika (super čist kvalitet zvuka).

Prikaz vremena, brojanje koraka, kalorije, razdaljina, isključen ekran, štoperica.

Podsetnik za budilnik, udaljena fotografija, sedeći podsetnik.

Sinhronizujte podatke sa APK-om ili APP-om.

Pravo na reklamaciju imate 7 dana od prijema paketa. Licno preuzimanje u Novom Sadu ili slanje putem poste. Kontakt telefon 0642820102 i 0658741995

ID Oglasa: #166198496
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.