Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nakit, satovi i dragocenosti > Upaljači, tabakere i pljoske

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

S.T. DUPONT James Bond 007 Line 2 upaljac

80 €Fiksno

Beograd | Vračar
Kao novo - nekorišćeno
1.226
14
pre 13 dana
Luxuryshop
Član od 29.07.2014.
S. T. Dupont Line 2 James Bond 007 Black PVD(Gunmetal) Limited Edition - nov upaljač.

Cena upaljača je 80 evra.
Doplata za S. T. Dupont kutiju sa naših slika iznosi 3.000 dinara i možete da birate da li želite crvenu ili crnu kutiju.

Upaljač se ni po jednom detalju se ne razlikuje od originalnog čija cena se trenutno kreće oko 2.000 evra sa tendencijom rasta.
Upaljač je klon PREMIUM klase kvaliteta do koje je jako teško doći jer se u nabavci nudi samo starim i ustaljenim klijentima posle višegodišnje kontinurane saradnje i uvoza, kakvu mi imamo sa našim dobavljačem iz inostranstva još od 2014. godine!

Slike su naše i slikane su telefonom, nisu kao kod drugih prodavaca skinute sa raznoraznih internet sajtova, gde faktički i nemate realnu sliku šta tačno kupujete. Dobijate upaljač sa naših slika!   

Takođe nudimo mogućnost uslužnog poručivanja - ukoliko želite možemo za Vas uslužno poručiti ovaj model u Gold ili White opciji ili bilo koji drugi model Dupont upaljača, samo je potrebno da nam pošaljete u poruci tačan naziv i šifru modela koji želite.  

U slučaju uslužnog poručivanja u kratkom roku Vam odgovaramo da li je upaljač koji želite dostupan za poručivanje (da li ga naš dobavljač u inostranstvu ima na stanju), koja je tačna cena modela koji želite, nakon čega uplaćujete avans u iznosu od 50% prilikom poručivanja, a ostatak kada upaljač stigne.

Mi smo online shop i radimo po principu slanja pošiljke na kućnu adresu(Post Express-om), koja Vam stiže u roku od 24 časa od trenutka poručivanja(ukoliko proizvod u tom trenutku imamo na stanju).
Ukoliko je proizvod prodat ili ga trenutno nema na stanju, odgovorićemo vam kada stiže prva dopuna i takođe možemo napraviti rezervaciju.  
Nije moguć dolazak kod nas, nalaženje u gradu, razgledanje i slično!   

Preko 200 ocena i pozitivnih komentara kupaca su dovoljna preporuka naše ozbiljnosti i kvaliteta svega što prodajemo počev od 2014. godine!
ID Oglasa: #98140832
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.