slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Dupont upaljač James Bond 007 Bullet Dipon upaljači crni

85 €

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
3.346
68
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ilija
Član od 06.08.2017.
Svi oglasi

S. T. Dupont  James Bond 007 Black PVD (Gunmetal) Limited Edition

Upaljač je deo prve limitirane serije posvećene Jamesu Bondu 007 (2004. godine).

Upaljač je inspirisan Valther PPK pištoljem, opremljen je valjkom u obliku metka i funkcijom vremenske zone. Njegova crna PVD prevlaka (gunmetal) daje mu potpuno isti izgled i osećaj kao kod čuvenog 007 oružja.

Lansiran 2004. godine, napravljeno je samo 5007 komada ovog upaljača koji su pojedinačno numerisani.

U pitanju je prvoklasna AAA R. koja se ne razlikuje od originala ni po jednom jedinom detalju. Ovi upaljači su trenutno najbolje R. koje se mogu naći na našem tržištu i za klasu su bolji po kvalitetu od svih ostalih modela koje možete naći u oglasima.

U ponudi imamo i najveći izbor originalnih Dupont upaljača kao i razne delove i aksesoare za Dupont upaljače.    

Imajte u vidu da su se na tržištu pojavili online shop-ovi koji prodaju slične ili po kvalitetu lošije upaljače za cenu koja je čak od 10-20eur skuplja. Online shop jednostavno ne može cenovno da parira upaljačima koje imam u ponudi iz razloga što već duži niz godina naručujem upaljače na veliko od svojih pouzdanih dobavljača.  

Upaljače možete lično proveriti i pregledati pre kupovine, I samim tim se uveriti u njihov kvalitet, što nije slučaj kod online shop-a koji ne pruža tu mogućnost nego se izlažete nepotrebnom riziku poručivanja upaljača sa slike koji su pritom još I skuplji.

Upaljači u online shop-u čak nisu ni na stanju pa ih je potrebno platiti unapred dok čekate da njihovo stanje bude provereno nakon čega se čeka i po nekoliko nedelja da se isporuče.

Nemojte dozvoliti da budete obmanuti marketing trikovima online shop-a I da stvorite pogrešnu percepciju poverenja, jer na kraju dana jednostavno ćete platiti sličan ili po kvalitetu lošiji upaljač skuplje, koji čak nećete moći ni da proverite pre kupovine.

U poslednje vreme online shopovi i drugi prodavci nastoje da kopiraju moje oglase, što samo govori o atraktivnosti izbora aksesoara koje prodajem. Mnoge pozitivne ocene i komentari zadovoljnih kupaca su dodatni motiv da nastavim da ponudu učinim još akraktivnijom i pristupačnijom za sve kupce!

Za razliku od drugih prodavaca i on-line shopova koji isključivo imaju samo replike u svojoj ponudi a koje pritom prodaju po veoma visokim cenama, u mojoj ponudi možete naći veliki izbor originalnih stvari po pristupačnim cenama.

Pogledajte i ostale moje oglase, u ponudi imam veliki izbor luksuznih predmeta i aksesoara za sve ljubitelje elegantnih stvari.  O kvalitetu i ekskluzivnosti izbora artikala svedoče mnogi pozitivni komentari zadovoljnih kupaca.

ID Oglasa: #101086088
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.