slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Vintage 1960s hromirani BENTLEY butan upaljač

4.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
839
7
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac online
Član od 12.02.2017.
kp izlog
Bentley. Patented U. S. A. Made in Austria. Vintage, iz 1960-ih, hromirani Bentley butane upaljač.
Elegantan, zapanjujuće dobro završno hromiranje. Upaljač napravljen u Austriji od strane Bentley-a.   Bentley upaljači su proizvodjeni od sredine 1950-ih do sredine 1960-ih - međutim, ovaj "De Luxe" model je verovatno nastao oko 1963. godine.
Poseduje hromirani dežač kremena i kresivo - dok je telo finiširano uradjeno u takozvanom talasastom "ventilatorskom" uzorku na prednjoj i zadnjoj strani.
Ovo je veoma zanimljiv KOLEKCIONARSKI PRIMERAK. Potiče iz vremena kada se radio takozvani "prenosivi rezervoar" za gorivo. Bentley upaljači bili su jedan od poslednjih primera upaljača koji koriste sistem goriva za jednokratnu upotrebu, karakteristiku koja će taek kasnije biti zamenjena punjenjem butana. Vlasnici su morali kupovati nove kertridže (a zatim vršiti zamenu za stare prazne kada ga isprazne). Naravno da su dovitljivi mogli sami puniti rezervoar.

Kućište i (pokatkad) kertridž za gorivo imaju pečat "Bentley Patented USA Made in Austria".

UREĐAJ: Spoljni deo je u izvanrednom stanju; bez udubljenja ili ozbiljnih ogrebotina. Rezervoar je prazan. Prodaje se upaljač koji je fotografisan. poštanski troškovi nisu uračunati u cenu.
Kz19 6415
ID Oglasa: #64534910
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.