slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Vintage Kraft Alpacca tabakera, označena, Robert Kraft

5.900 dinFiksno

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
495
6
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

ANTIKVITET:  Vintage Kraft Alpacca tabakera, fino dizajnirana i signirana, Robert Kraft. Patina nije skinuta.

Ovo je vintage nemačka Kraft Alpacca tabakera s oznakama. Robert Kraft proizvodio je predmete u Pforzheimu u Nemačkoj od ranih 1900-ih do 1940-ih. Ima fino označene dizajne. Na njoj su lepe oznake. Može se ponovno upotrebiti za poslovne i kreditne kartice ili druge male predmete. Ima originalne bendove unutra. Alpacca srebro je napravljeno od vrlo malo srebra i uglavnom od nikla, bakra i cinka. Imati ovakav, odličan komad, značio je da treba da zauzmetei središnje mesto za stolom ili u razgovoru.

Kraft Alpacca (nije uobičajena alpaca) i danas ima izuzetno veliku vrednost, predmeti načinjeni od nje imaju i dan danas veoma, veoma veliku vrednost koja i desetostruko prelazi ovde ponudjenu cenu.

Pogledajte fotografije one su vitalni deo opisa, prodaje se upravo tabakera koja je fotografisana.

KP z 70 

ID Oglasa: #140644922
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.