Namestaj Kruševac

Kruševac

Član od: 17.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pored cekanja od mecec i po dana, ne javljanja na telefon, i nakon toga poslate stolice ne izlakirane i neofarbane kompletno, ne zasluzuju ni jednu ocenu. Cak i da je prodavac ponudio da ih uradi ponovo i vrati, iz principa ih ne bi uzeo zbog svega ovoga. A i pare za bacanje na kurirske sluzbe nemam.

Ugostiteljstvo | Oprema > Nameštaj za ugostiteljstvo

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu stoji da stolice koštaju 15 Eura po komadu. Kada preuzimate stolice cena nije 15 Eura već 18 bez obrazloženja. Kada smo kontaktirali proizvodjača posle nekoliko dana jeer se ne javlja na telefon isti obrazlaže da farbanje košta dodatna 3. Eura mada to u oglasu ne stoji. Na kraju krajeva gde se prodaju nefarbane stolice. Vrlo nekorektno i prosto. Toliko. Ovako se ne posluje mada sam ja preuzeo stolice
Поштовани Слободане, извињавамо се због наше грешке јер нисмо ставили да је фарбање 3 евра по столици. На телефон нисмо стигли да се јавимо јер је око нове године увек много велика гужва. Ове столице се углавном продају нефарбане јер се узимају за кафиће и етно куће те их онда купци фарбају према свом амбијенту. Столицама ако нисте задовољни можете да их вратите нама о нашем трошку, а тај износ фарбања од 3 евра по столици ми ћемо вам уплатити на рачун који кажете, пошто то није било на огласу.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio sam ovo https: //www. kupujemprodajem. com/big-photo-14741252-1. htm , a poslate su etno srce stolice samo bez srca, NIJE MALA RAZLKA!
Stolice su identicne jedna letvica je razlicita, ali je kupac u telefonskom razgovoru rekao sa jednom sirokom daskom u naslonu sto je dovelo do nesporazuma. Kupac je dobio opciju da vrati stolice i da dobije novac, ali je nije iskoristio jer su stolice iste a greska njegova jer nije lepo objasnio.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Stolice uopšte nisu ofarbane u belo kao na slici, pored toga nije lepo išmirglano, može lako da se ogrebe na stolicu, uz to nogari nisu kao na slici modela. Iste tekve stolice postoje na Buvljaku na Novom Beogradu. I videla sam kako izgleda gotova bela stolica. Ni nalik ovoj. I naravno vremnski dogovor nije ispostovan
Gospodji je lepo objašnjeno da ETNO stolice nisu idealno glatke i ofarbane i da na nekim mestima drvo više upija farbu a na nekim manje, kao i da je to rustični etno stil. Takođe kada se javila da nije zadovoljna kako su ofarbane ponuđeno joj je da stolice vrati nazad, a mi da joj vratimo pare ili da joj ofarbamo stolice po njenoj želji. Takođe da napomenem da smo izašli u susret da joj uradimo 2 stolice, koje obično ne radimo. Gospodja je na Buvljaku mogla svašta da vidi, ali ovo nije buvljačka roba.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi dogovor za isporuku je bio deset dana , ali na kraju je ispalo petnaest dana. Kada su stigle stolice stof nije bio u boji koja je dogoverena. Kvalitet stolica za ove pare je pristojan.
Rok od 10 dana je dat okvirno jer je proizvodnja živa stvar i teško je sve predvideti, u svakom trenutku je mogao da otkaže porudžbinu jer mu nije uzet avans. Boja mebla je različita u zavisnosti od monitora sa kog se gleda. Kupcu je bilo teško da pozove telefonom da se požali jer bi mu vratili pare za sve što mu ne odgovara.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.