slika
slika
1 od 2

CIPELARNIK platneni/dupli

2.700 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
3.547
29
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Lidija 0638378961
Član od 13.04.2015.
Svi oglasi
Siva, braon, bež, bordo boja


Dame i gospodo, ako imate puno cipela koje se vuku po podovima vašeg doma do kuhinje ili spavaće sobe, vreme je da pronađete rešenje.

Nosač za cipele koji se može složiti u 12 kolona!
Stalak za cipele može se brzo sastaviti uz minimalnu silu, zauzima malo prostora da vaše cipele budu organizovane, u formi i dalje od bilo kakvih zaigranih kućnih ljubimaca

Ušteda prostora

Prostor je uvek problem kada je reč o cipelama, a pomoću ovog nosača za cipele Stackable Shoe Cabinet 12 Column Shock Rack, moći ćete da sačuvate i cipele i prostor (pod) svog doma.

Ima minimalan i pojednostavljen dizajn i zauzima malu količinu prostora. Cipele se mogu složiti na 12 nivoa i lako im se pristupa, sortira i identifikuje.

Karakteristike

NEOBVEZNA FUNKCIONALNOST: Prema potrebi za skladištenjem, možete ukloniti međusloj kako biste čuvali ne samo čizme, visoke potpetice, već i tašne, kutije ili drugu veću dodatnu opremu. Police se mogu prilagoditi tako da odgovaraju visini koja vam je potrebna.

TRAJNI MATERIJAL I KONSTRUKCIJA: Ovaj ormar za police za cipele napravljen je od vremenski otpornih metalnih cevi, visokokvalitetnih PP konektora i netkanih tkanina koje se lako čiste, vodootporne su i otporne su na prašinu. Sigurno je dovoljno jak da primi gomilu cipela i dovoljno širok da stane u velike čizme bez opuštanja. Pored njih postoje dva bočna džepa koja mogu biti prikladna za čuvanje paketa za negu cipela ili čarapa.

NEPROPUSTA I JEDNOSTAVNA ZA MONTAŽU: Nosač za cipele sa poklopcem nalepnice na kuku i petlju čuva vaše cipele dalje od prašine i izbegava nered. Upravo ste trajne cevi sa adekvatno jakim plastičnim spojnicama spojili bez alata. Zatim povucite poklopac preko sklopljene police za cipele.

KORISNOST: Svestran za više prilika. Ovaj organizator cipela može vam osloboditi mnogo više životnog prostora, a vi ga možete smestiti u predsoblje, garderobu, spremište, hodnik ili balkon itd.

DIMENZIJE: 118x30x120 Braon boja

Moguće lično preuzimanje na NBG.

Ukoliko želite da poručite možete me kontaktirati preko KP poruka ili na broj 0638378961 SMS ili viber.

Pogledajte i ostale moje oglase!
ID Oglasa: #107064129
Informacije

Za poručivanje i informacije o artiklima, poziv od 09h do 15h, na broj iz oglasa.
Od 15h do 21h,   poruka na SMS, Viber, KP.
Hvala na razumevanju.

Od 01.09. , povećane su cene poštarine za slanje pošiljki.   Cenovnik se nalazi na sajtu Pošte.  

Mogućnost uplate na račun pre slanja pošiljke (u tom slučaju, iznos poštarine je manji - nema otkupnog iznosa).

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.