slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Multifunkcionalni stalak za cipele i šešire

2.690 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
38
1
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Neron shop
Član od 26.12.2020.
Svi oglasi
 Multifunkcionalni stalak za cipele i šešire

Multifunkcionalni stalak za cipele i šešire - svestrano i praktično rešenje za odlaganje vaše obuće, odeće, tašni i šešira. Ovaj stalak je dizajniran sa više šipki za kačenje, što ga čini savršenim za upotrebu u spavaćim sobama, ormarima ili hodnicima. Elegantan i kompaktan dizajn omogućava lako postavljanje u svaku prostoriju. Ovaj stalak se takođe lako sklapa.  

Multifunkcionalni stalak za cipele i šešire je savršeno rešenje za odlaganje za svakoga ko želi da sredi i organizuje svoju kolekciju obuće i šešira. Čvrsta konstrukcija i moderan dizajn stalka čine ga odličnim izborom za sve koji žele da maksimiziraju svoj prostor za skladištenje, a da svoje cipele i šešire drže organizovanim i lako dostupnima.  

Sa više podesivih šipki za vešanje, možete prilagoditi stalak svojim specifičnim potrebama za skladištenje. Stalak ima čvrstu i izdržljivu konstrukciju koja može da primi veliku količinu cipela i šešira. Ovaj stalak je takođe dostupan u raznim bojama kako bi se uklopio u bilo koji prostor.

Ovaj multifunkcionalni stalak za cipele i šešire je odlična opcija za sve koji traže zgodan i moderan način da organizuju svoje cipele i šešire.

Dostupne boje: crna, bela
ID Oglasa: #158804769
Informacije
Svi proizvodi su potpuno novi i nalaze se u originalnoj fabričkoj ambalaži.  

Slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje u Beogradu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.