slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Predsoblje Avis Visoki Sjaj Casa Granda NOVO

450 €Fiksno

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
2.844
36
pre 11 dana
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola
Član od 19.01.2015.
Kupljeno za kucu u kojoj jos uvek ne zivim, predsoblje se nije koristilo nikada, bukvalno je novo, nijedna jakna nije zakacena, nijedan par patika nije bio u fioci, znaci maltene novo. Poseduje mehanizam onaj gde se samo sve zatvara, samo ga gurnute i se sami zatvori mehanicki nema buke.

Promenili smo stil u kuci i stavili umesto planiranog laminata plocice na podu i vise i ne odgovara ovaj detalj sa drvom.   Ja sam ovo predsoblje platio 69000 sada je verovatno jos skuplje od toga posto su poludeli sa cenama.

Svako ko dodje i vidi predsoblje bude odusevljen, kvalitet se na dodiru oseti, bolje od ovog kod nas trenutno ni nema. Ogledalo ima led okvir i prekidac.   Hromirane nogice, hromirani okvir, hromirana sipka za kacenje jakni, sve top.

Dimenzije manjeg za ciple je 76x101x35
Dimenzije veceg gde bi se jakne kacile 76x192x35
Dimenzije odgledalo 83x76
ID Oglasa: #142227388
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.