slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Teleskopski čiviluk Š 72-130 D 45 V 100-160 QW

Kontakt

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
136
3
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Postavljanje stvari u stan, a posebno u mali stan, nije lak zadatak, postoji samo nekoliko opcija u kojima količina slobodnog prostora ostaje veća - to je ili ugradbeni ormar na celom zidu, ili mobilni stalak za odeću.
Predstavljamo vam zgodan i isplativ način za postavljanje ako ne i svih potrebnih stvari - Stalak za odeću 

Udoban i dovoljno veliki stalak za odeću ima veličinu (srednje) , i to nije granica. Postolje je u potpunosti montažno i može se produžiti i učiniti višim, užim ili nižim.
S obzirom da je čiviluk potpuno montažni, a osim toga, bez ijednog vijka ili šrafa, neće biti teško i dugotrajno montirati i rastavljati, ako je potrebno, u proseku neće biti potrebno više od 20-30 minuta. Sve cevi stalka se drže zajedno sa velikim plastičnim stezaljkama.
Cevi duplog nosača za odeću su napravljene od aluminijuma i prekrivene zaštitnom bojom maslinaste boje, iznutra su šuplje, tako da stalak, čak i kada se sklopi, neće težiti više od 1,5 kg. Plastične kapice na krajevima izbočenih cevi, sastavljenog dizajna, će zaštititi odeću i sprečiti da odeća slučajno padne ako se jednostavno baci preko stalka.
Veliki plus ovog čiviluka je prisustvo malih točkova, zahvaljujući kojima možete pomerati stalak čak i kada je potpuno prekriven odećom.  
Dvostruki stalak za odeću napravljen je, takoreći, dvoetažni, za naručivanje i normalno, kompaktno postavljanje odeće na njega.
Bočne poprečne trake su pogodne za postavljanje na njih, na primer, peglanih pantalona.
Za stalak je najbolje koristiti vešalice, tako da se odeća može postaviti višestruko više.
ID Oglasa: #150097648
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.