slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kuba fotelje za decu

3.950 dinFiksno

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
1.058
20
pre 9 dana
Odgovara na 81% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mila-Online Prodaja, Nema Ličn
Član od 14.12.2019.
Svi oglasi
Kuba foteljaPrakticne dečije foteljice, izrađene od čvrstog sunđera i presvučene kvalitetnom pamučnom navlakom, koja je laka za održavanje. Pamučna navlaka zatvara se rajfišlusom ne moze da spadne kada dete sedi a lako se skida i pere.                   Foteljica se pretvara u ležaj za odmor i uživanje tako što sedalni deo i naslon  rasklopite. Sve je u jednom delu, ništa kada se rasklopi ne pada, ne klizi, dete se ne može nikako povrediti.  Dimenziješirina sa rukohvatima 60cm, širina sedalnog dela 40cmkada se razvuče ukupna dužina je 115 cm, širina 40 cm.  Praktično i za najmljađi uzrast.  Može biti lep i koristan poklon.  
NAPOMENA-rok za slanje 1-3 radna dana koliko  je potrebno za izradu.  

CENA 3950 din
ID Oglasa: #142250189
Informacije

Mila  INTERNET prodaja!  

******Mogucnost licnog preuzimanja NE POSTOJI! ******
            NE POSTOJI NI AKO STE IZ KRUŠEVCA!   

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda.  Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

KONTAKT 065/ 5684664 Sms/Poziv/Viber

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.