slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

VELIKI IZBOR Kožnih garnitura, trosed, dvosed, fotelja, ugao

Kontakt

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
2.323
21
pre 16 dana
Odgovara na 0% poruka.
Kontakt
Član od 24.02.2019.
Svi oglasi

Dragi posetioci,

 

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo našu ponudu kožnih garnitura uvoznih iz Švajcarske, koje su u dobrom stanju i spremne da ulepšaju vaš prostor. Pored toga, imamo i nekoliko drugih predmeta za uređenje vašeg doma. Sve naše ponude možete pregledati na našem profilu na KupujemProdajem ili na društvenim mrežama pod nazivom "Namestaj CH 018". Takođe, možete nam poslati poruku na Viber ili WhatsApp, ostavljajući nam vaše kontakt informacije.

Budite ljubazni, jer zbog obaveza nismo uvek u mogućnosti da se odmah javimo. Nakon što nam se javite, poslaćemo vam trenutno dostupnu ponudu, a ako vam odgovara, nadamo se uspešnoj saradnji. U suprotnom, potrudićemo se da pronađemo baš ono što vam treba.

 

Što se prevoza tiče, najbolje je da sami organizujete transport ili da mi organizujemo nakon kupovine. Molimo vas da nas unapred obavestite kako bismo sve organizovali na vreme. Nažalost, trenutno nije moguće videti celokupnu ponudu, jer se ne nalazi na jednoj lokaciji, kao i većina robe koja je rasklopljena i adekvatno upakovana radi zaštite od oštećenja.

 

Pre nego što izvršite kupovinu, molimo vas da proverite dimenzije vašeg prostora. Mi ćemo vam rado poslati detaljnije dimenzije, dodate slike i video snimke naših artikala, ako vam to bude odgovaralo moćićemo napraviti termin da i lično pogledate i budete sigurni u kupovini.

 

Hvala vam na interesovanju i radujemo se mogućnosti da vam pomognemo da stvorite predivan i udoban prostor.

 

Srdačan pozdrav,

 

Namestaj CH 018      

ID Oglasa: #159817641
Informacije

Zbog veliki broj vasih upita sve pozive cemo preusmeriti na nasoj fb stranici zbog lakse komunikacije. NAMESTAJ CH 018

Pošaljite kontakt Viber/whatsapp-šaljem vam još slika i FB link

Lična kupovina

Moj prevoz nakon kupovine ili vaš transport

Nije sve na jednoj lokaciji, nije moguće razgledati sve

SAMO OZBILJNI KUPCI

MOGUĆA ZAMENA ZA STIRPOR DO KRAJA MES

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.