slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Premuim Eames Fotelja Bela

910 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
361
12
pre 7 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Bogdan Golubovic
Član od 16.07.2020.
Svi oglasi

Novo! ! !

 

Представљамо легендарну, али приступачну Еамес столицу са ораховим дрветом и светло смеђом кожом:

 

Подигните свој дизајн ентеријера са безвременском елеганцијом и ненадмашном удобношћу Еамес столице у задивљујућој комбинацији богатог ораховог дрвета и гипке светлосмеђе коже. Овај изузетни комад беспрекорно спаја форму и функцију, чинећи га правим ремек-делом модерног дизајна намештаја.

Израђена са пажљивом пажњом на детаље, Еамес Цхаир се може похвалити елегантно обликованим седиштем и наслоном који савршено држе ваше тело, обезбеђујући искуство седења као ниједно друго. Топлина љуске ораховог дрвета одише природним, привлачним шармом, док светло смеђа кожна пресвлака додаје дашак софистицираности и префињености.

 

Кључне карактеристике:

Безвременски дизајн: Дизајниран од стране Чарлса и Реја Ејмса средином 20. века, ова столица је издржала тест времена као иконски симбол модерног дизајна из средине века. Његове чисте линије и органски облик чине га савршеним за класичне и савремене ентеријере.

 

Врхунски материјали: Богато орахово дрво које се користи за љуску столице није само естетски угодно, већ је и издржљиво и дуготрајно. Светло смеђа кожна пресвлака је мекана на додир, пружајући луксузан осећај и повећавајући укупну удобност.

Изузетан комфор: Ергономски дизајнирано седиште и наслон за леђа држе ваше тело, нудећи изузетну подршку и удобност. Без обзира да ли се опуштате уз књигу или забављате госте, ова столица је дизајнирана за дуже периоде удобног седења.

Разноврсни стил: Ова столица је невероватно разноврсна, додајући дашак софистицираности вашој дневној соби, канцеларији или било ком простору који одаберете. Његова неутрална палета боја омогућава да се без напора стапа са различитим стиловима декорације.

 

Квалитетна израда: Израђена са прецизношћу и пажњом, ова Еамес столица је сведочанство фине израде и пажње посвећене детаљима. Свака кривина и спој су стручно конструисани да обезбеде издржљивост и дуговечност.

Лако одржавање: Светлосмеђа кожна пресвлака није само луксузна већ је и лака за чишћење и одржавање, осигуравајући да ваша столица задржи своју лепоту годинама које долазе.

 

Изјава: Еамес столица је више од намештаја; то је комад који одражава вашу захвалност за класични дизајн и изузетан квалитет.

Надоградите свој животни простор столицом Еамес од ораховог дрвета и светло браон коже и доживите савршен спој стила, удобности и издржљивости. Овај култни комад намештаја не само да ће постати централна тачка ваше собе, већ ће и цењени додатак вашем дому за генерације које долазе.

 

 Moze dogovor oko cene.

 

Licno preuzimanje u Beogradu ili slanje kurirskom sluzbom.

 

ID Oglasa: #163478103
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.