slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Platneni garderober sa policama 2

3.960 dinFiksno

Beograd
Novo
27
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Platneni garderober brenda Modernhome savršeno je rešenje za organizaciju vaše garderobe. Sa dimenzijama od 174x106x43.5 cm, pruža dovoljno prostora za sve vaše odevne komade.

Praktične police izrađene su od kvalitetnog materijala,
omogućavajući vam da organizujete svoju garderobu na efikasan način. Struktura ormara izrađena je od metalnih cevi i plastičnih spojnica, obezbeđujući stabilnost i izdržljivost. Garderober takođe ima šipke za kačenje vešalica, što vam omogućava da vaše odevne komade održavate urednim i preglednim. Garderober se otvara pomoću rajsferšlusa i lako pristupa svom odevnom sadržaju.

Proizvod je upakovan u posebno ojačanu kartonsku kutiju kako bi sve komponente garderobera bile adekvatno zaštićene tokom transporta. Dimenzije pakovanja su 60x16x12 cm, a težina iznosi 2.5 kg. Sa Modernhome platnenim garderoberom, vaša
garderoba će biti organizovana na efikasan i elegantan način.

ID Oglasa: #164320448
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.