slika
slika
slika
slika
1 od 4

Klub sto Milano

9.900 dinFiksno

Beograd
Novo
19
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Milano klub sto brenda Modernhome je elegantan komad nameštaja koji će dodati sofisticiranu notu svakom prostoru.

Sa precnikom od 60cm, ovaj klub sto je idealan za različite prostorije, pružajući funkcionalnost uz vizuelnu atraktivnost.

Mat bela boja stola doprinosi modernom i čistom izgledu, istovremeno reflektujući svetlost i stvarajući svetliji ambijent.

Dizajnirane su izdržljive nogare od bukve sa metalnim ramom, pružajući stabilnost i dugotrajnost.

Ovaj spoj prirodnog drva i metala donosi spoj tradicije i savremenog stila, u skladu sa modernim skandinavskim dizajnom. Nogare su dodatno opremljene gumiranim podloškama koje ne samo da dodaju
dodatnu stabilnost, već i štite pod od mogućih oštećenja. Ovaj praktičan dodatak čini Milano klub sto pogodnim za svaki prostor, bez obzira na vrstu poda. Brend Modernhome stoji iza kvaliteta svojih proizvoda, te Milano klub sto predstavlja odličan izbor za one koji traže spoj elegancije, izdržljivosti i praktičnosti u jednom komadu nameštaja. Sa svojim skandinavskim dizajnom, ovaj klub sto će dodati notu modernosti i svežine vašem enterijeru.

ID Oglasa: #164365675
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.