slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Klub Sto Staklo/Drvo 50x55x55cm-BonVivo

10.590 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
550
9
pre 13 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
BonVivo Pablo Modern Side Table for Living Room, Designer Side Table with Glass Top and Wooden Frame, Side Table Square with White Lacquered Shelf

  • Dimenzije proizvoda 55 x55 x 50 cm; 14,24 kilograma  
  • ✔ Dizajn: bočni stočić Pablo dizajn kompanije BonVIVO idealan je dodatak vašoj udobnoj sofi. Bezvremenski dizajn staklenog stola lako se uklapa u bilo koji dekor. Rezervni sto se sigurno prilagođava bilo kojem stilu, bilo urbanom nameštaju ili seoskoj kući. Sa ovim pomoćnim stolom, drvo i staklo su dva glavna aktera.
  • Stakleni sto za dnevnu sobu impresionira jednostavnom elegancijom i inovativnim izgledom.
  • ✔ Kvalitetni pomoćni stolovi su važne komponente u dnevnoj sobi. Stakleni bočni stočić Pablo isporučuje se s robusnim i izdržljivim kaljenim staklenim krovom kao gornjom policom. Pored toga, to je bočni sto sa prostorom za odlaganje, jer se ispod nalazi beli lakirani pretinac za odlaganje od drveta MDF. Noge su izrađene od čvrstog i čvrstog drveta od bambusa.
  • ✔ Funkcionalni pomoćni stolovi za dnevnu sobu moraju biti praktični. Pablo može biti i stakleni sto, i stolić, i pomoćni stočić. Posebno korisna karakteristika je belo obojeni odeljak za odlaganje ispod staklene ploče. Ovo nudi dovoljno prostora za skladištenje časopisa, daljinskog upravljača i drugog posuđa.


Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

ID Oglasa: #129090824
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.