slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

skadinavska Komoda za dnevnu sobu, 4 ladice hodnik

90 €

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
2.298
61
pre 11 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dejan Extra cene Fipka shop
Član od 21.05.2010.
kp izlog
potpuno  novo  u  kutiji  dostava 700din
HOMECHO Komoda za dnevnu sobu,  hodnik ,  4 ladice  bijela, 75,5 x 39,5 x 94 cm
Komoda sa 4 ladice Višenamjenska drvena fioka Komoda za spavaću sobu Dnevni boravak Kupatilo Hodnik u skandinavskom stilu Bijela 74 x 40 x 94 cm

VELIKI PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE - Bijela komoda sa 4 velike fioke za odlaganje predmeta s više klasifikacija, kao što su odjeća, čarape, donje rublje ili kravate, kako bi se zadovoljile potrebe za odlaganjem u spavaćoj sobi.
STABILNOST I SIGURNOST - Komode za spavaće sobe izrađene su od okvira od tung drveta, a drvene noge pružaju čvršću i dugotrajniju upotrebu.  Pored toga, sanduk dolazi sa dodacima protiv prevrtanja koji se lako mogu montirati na zid kako bi pružili dodatnu sigurnost vašoj porodici kako biste izbjegli potencijalne ozljede.
VIŠE SCENA - Izgled spavaće sobe je jedinstven i elegantan, uklapa se u svaki dnevni boravak ili spavaću sobu mališana.  Komoda sa 4 ladice može se koristiti za odlaganje ključeva, novčanika ili notebooka.  Može se koristiti i kao dječji ormar za odlaganje dječjih knjiga, malih igračaka ili drugih stvari za bebe.
VISOKI PREMIUM MATERIJAL - Ova komoda koristi visokokvalitetni lak završnu obradu sa sigurnim farbanjem i izvrsnom izradom, tako da je površina zdrava i glatka.  Konstrukcija sa 4 ladice osigurava veliku nosivost.
LAGANO ZA SASTAVLJANJE - Sav potreban hardver, alati i jasna uputstva su uključeni u paket.
ID Oglasa: #140457690
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.