slika
slika
slika
slika
1 od 4

Dušeci: latex, fotelja

Kontakt

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
22
0
pre 13 dana
Zeljko Andjusic
Član od 22.09.2021.
Svi oglasi

O NAMA

Žičano jezgro radimo u Bonell sistemu od visoko kvalitetne patentirane ugljenične čelične žice prečnika 1,4 i 2,2 mm u visinama od 9-14 cm.
Osnovnu strukturu ovih dušeka čini žičano jezgro Bonell sistema iz vlastite proizvodnje koje ima izvanredna svojstva, tako da efikasno razlažu fizička opterećenja, prenoseći ih sa površinskog sloja strukture na njene delove.
Proizvodnja dušeka u sledećim dimenzijama:
120 x 60, 190 x 80, 90, 190 x 90, 190 x 140, 190 x 180200 x 80, 200 x 90, 200 x 100, 200 x 140, 200 x 160, 200 x 180, 200 x 200 cm
Proizvodnja dušeka po VAŠOJ meri

 

1 - LATEX

LATEX DUŠEK u svojoj osnovi ima sedmozonsko latex jezgro, sa zonama različite elastičnosti koje prate i prilagođavaju se zonama vašeg tela. Veoma je otporan na grinje, trajan je i dobar je toplotni provodnik. Latex je elastičan, prilagodljiv, prozračan, antistatički i antibakterijski. Jedan od naj kvalitetnijih i najudobnijih madraca iz naše ponude. Sastav 7-zonsko latex jezgro 60 kg/m3. Zaštitno platno je fiksirano, oblaže i štiti kompletno jezgro i omogućava lakše navlačenje i skidanje navlake. Tkanina navlake je sa antialergijskim i antibakterijskim svojstvima, obogaćena je koflinom i retexom. Sva su ova svojstva permanentna i ne uništavaju se održavanjem navlake. Tkanina je Ö ko-Tex standarda. Navlaka se skida po potrebi.

 

2 - DEČIJI DUŠEK

Za decu kažu da su ljudi u malom. Tako je i sa dečijim dušekom sve je isto kao kod dušeka velikih dimenzija. Kod dečijih dušeka presvlaka je takođe sa antialergijskim i antibakterijskim svojstvima, obogaćena je koflinom i retexom.

 

3 - NADDUŠEK

Memory naddušek Samo ime određuje njegovu namenu. Služi za čuvanje i lakše održavanje madraca kao i za poboljšanje spavanja i udobnosti. Lice pamuk, poliester, frotir i dr. u varijanti jednobojni, šareni sa 4 ugrađena pričvršćivača koji su ugrađeni na uglovima nadmadraca. Proizvodi se u svim dimenzijama prema dimenzijma dušeka. Punjenje - poliester vatelin ili vuna.

Veoma dobra podloga za telo

Pravilno raspoređena težina po površini madraca

Smanjuje trvrdoću dušeka i štiti madrac od habanja

Poboljšava kvalitet spavanja

 

4 - FOTELJA

EXKLUSIV se karakteriše sa visokim indeksom nosivosti pogodan je za osobe sa većom telesnom težinom. Zbog visoko kvalitetnog bonell jezgra sa velikim brojem opruga i korišćenja najkvalitetnijih materijala, ovaj madrac odlikuju izvanredna ortopedska svojstva. Sastav: žičano opružno Bonell jezgro visokog indeksa nosivosti sa čeličnim okvirom. Tvrdi pamučni filc 1000 gr/m2. Po 3 cm PU pene povećane gustine 30 kg/m3. Antialergijska navlaka. Ö ko - Tex standard. Bočne stranice ojačane blokovima PU pene debljine 5 cm. Ugrađeni su i prozračni ventili sa obe strane.

 

Slobodno pogledajte i ostale dušeke iz naše ponude.

ID Oglasa: #165900859
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.