slika
1 od 1

Krevet na naduvavanje Pollow Rest 152 x 203 x 42cm

6.790 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
212
10
pre 9 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dejan
Član od 01.05.2016.
Svi oglasi

Model : a-1051003

 

Krevet na naduvavanje Intex 051003- Projektovan sa naprednom "Fiber tech" tehnologijom, koja se sastoji od hiljada vlakni od poliestera visoke čvrstoće, krevet na naduvavanje Intex 051003 obezbeđuje udobnost, stabilnost i podršku.  Visina dušeka od 42 cm omogućava jednostavan pristup i bliži osećaj tradicionalnim dušecima kako bi se osiguralo vrhunsko iskustvo spavanja. Površina za spavanje je prekrivena kvalitetnim i mekanim flicom za dodatnu udobnost. Ugrađena pumpa naduvava dušek do određene čvrstoće dušeka,   koje takođe možete regulisati okretom točkića

Karakteristike proizvoda :
Intex krevet na naduvavanje sa Fiber-Tech tehnologijom i ugrađenom pumpom za naduvavanje
Boja :  Crna
Dimenzija :  152x 203x42 cm

 

Proizvod je nov i neotpakovan!

Šaljem na teritoriji cele Srbije!

ID Oglasa: #152313273
Informacije

Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje. Takođe, zbog velikog broja artikala i čestih izmena cena, postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.

Stoga Vas molim da me prvo kontaktirate (kp poruka, sms, viber) radi provere trenutnog lagera i provere trenutne cene željenog proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.