slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Krevet sklopivi

7.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
878
34
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
Tdi Shop 0612746002
Član od 20.06.2016.

Sklopivi krevet koji će Vam se uvek naći kao pomoćni ležaj, na kampovanju ili pikniku, lak i jednostavan za montažu i zauzima malo prostora za skladištenje. Sklopivi krevet je dizajniran sa 5 položaja podesivog sistema zaključavanja, koji vam omogućava da podesite u udoban položaj u skladu sa vašim potrebama. Možete da sedite, zavalite se ili ležite ravno. Sklopivi krevet za odmor je napravljen od izdržljive pamučne i lanene tkanine prijatne za kožu i čvrste elipsaste cevi koja može trajati dugo vremena. Protivklizni nogari koji osiguravaju stabilnost. Maksimalno opterećenje je 200kg. Sklopivi krevet na rasklapanje je dizajniran sa 3-u-1 bočnim džepom, lako za skladištenje ili pristup stvarima. Krevet na sklapanje ima podignuti jastuk, koji pruža udobnu podršku za vrat i glavu Može se lako podesiti za nekoliko sekundi. Lako za transport ili skladištenje u ograničenom prostoru Sklopivi krevet može se koristiti kao ležaljka i krevet za kampovanje. Idealan za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Savršen za kampovanje, planinarenje, pecanje, plažu, terasu, bazen, travnjak, baštu ili kancelariju. Dimenzije 200cm x 64cm

Slanje Brzom Postom!
Moguće lično preuzimanje na Novom Beogradu

Pošaljite poruku (preko KUPUJEMPRODAJEM) sa Vašim podacima:  
Ime i prezime.  
Ulica i broj.  
Mesto i poštanski broj
Broj telefona za kontakt.   ili SMS na br.0612746002

 

ID Oglasa: #158034518
Informacije

Zbog velikog broja artikala (preko 31000)  nisu uvek dostupni za Licnog Preuzimanja pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Rok za isporuku 1 do 3 radna dana

Saljemo uglavnom Dexpresom i Postexpresom

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju potpuno novi

Dajemo garanciju na fabricku ispravnost

061 2746002  PORUKA POZIV VIBER

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.