slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Naddusek - Zastita za Dusek 100x200cm - Zollner #52

2.490 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
1.074
12
pre 14 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

Zollner Topper Mattress Protector Various Sizes Approximately 2 cm, Total Height 145 cm, 100/200


Veličina 100/200
Materijal Mikrofaser
Marka ZOLLNER
Tip zatvaranja Pull-on
Stofftip 100% poliester

Doživite bolji san sa maženim topom, koji takođe štiti vaš dušek od prljavštine.

Prošiveno 100% poliestersko punjenje štitnika za dušeke izrađeno od visokih građe posebno je pahuljasto, mekano i prijatno na telu. Ne klizi zahvaljujući kvadratnom prostiranju.
Vanjski materijal izrađen je od mekih mikrofibra na dodir, punjenje je izrađeno od visokokvalitetnih strukturno izrađenih poliesterskih šupljih vlakana, idealnih za osjetljivu kožu i za luksuzan, mekan osjećaj u ležećem položaju.


lako se čisti i pere u mašini do 60 ° C i brzo je spremna za ponovnu upotrebu zahvaljujući kvalitetu brzog sušenja.


Preliv, otprilike 500 g/m² , pogodan je za vodene krevete, krevete sa oprugama ili dušeke visine do približno 30 cm. Nadmadrac je testiran na štetne materije.

 

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #130234637
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.