slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

2 kreveta od pune hrastovine

190 €

Pančevo
Korišćeno
98
1
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dusko Jovanovic
Član od 01.10.2014.
Svi oglasi
Dva kreveta i dva noćna ormarića od pune hrastovine. Unikatni rad, rađeni po narudžbini, bajcovano nakon brušenja ivica u mat braon boju, extra kvalitet, čvrsti, stabilni, neuništivi!
Spoj stranica rađen ukrajanjem, debljina stranica, uzglavlja i uznožja kreveta je 5cm, krajevi učvršćeni i ojačani ugaonicima. Kostur kreveta je od drveta spajan iver vijcima te se može po potrebi i rastaviti, dno izrađeno od sirove iverice sa otvorima za ventilaciju dušeka. Sve ivice oborene i izbrušene radi sprečavanja cepanja posteljine i dušeka
Ormarići takođe od hrastovine, sa jednom fiokom i jednom policom. Front fioke od medijapana, farban poliuretanom. Na elegantnim nožicama koje su iste kao i na krevetima. Kreveti se mogu i spojiti u jedan veliki krevet dodavanjem T uloška dušeka.  

Dimenzije kreveta su 210x100cm (dušek 200x90).
Dimenzije noćnih ormarića su Š45xD35xV54cm

CENA za JEDAN krevet sa noćnim ormarićem je 190 evra.
Ukoliko se kupuju oba kreveta uz krevete se dobija jedan dušek od memorijske pene Bonelli sa navlakom. Navlaka sadrži aloe veru.
Za ostale informacije 063278151
ID Oglasa: #164630119
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.