namestaj

Sremska Mitrovica

Član od: 26.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorimo se oko telefona da pošalje, ja čekam prodam svoj. .. I ostao bez telefona. .. I sad mi pošalje odustao sam od Prodaje Navodno a prodao ga drugom zaobići ovakve članove
Ne lazite da ste ostali bez telefona, vi ste preprodavac telefona,sad kao neka patetika ostao bez telefona, a vidi se u vasim oglasima da stalno imate telefone na prodaju. Mi vas nismo prevarili nista,niste nam uplatili pare, nismo vam poslali ostećenu robu ni nista. Par sati ste cekali dok nismo javili, a ispada da ste čekali ko zna koliko. Imamo pravo da se predomislimo a i da napisemo sta hocemo. Sta vas briga da li smo odustali od prodaje ili prodali drugom,vas nismo oštetili. Nego vama je krivo sto sad nemate telefon da preprodate i zaradite. Nije uredu davati negativnu ocenu a nista vas nismo oštetili.

Igračke i igre > Igračke za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zavlače me 10 dana za tobogan, ne odgovaraju na poruke, navodno poslato pa se zagubila pošiljka (zagubio se tobogan kao da je zrno peska) pa su opet prekjuče poslali, naravno ništa nije stiglo i ne odgovaraju mi na poruke. Ne preporučujem saradnju
Naravno da tobogan nije zrno graska, kao sto nisu ni jos neki paketi koje su nam zagubili u kurirskoj službi. Vi ako hocete verujte da nam se to desilo ako ne verujete sta mozemo. Srećom većina ostalih kupaca imaju razumevanja. Nama je ovo veci problem nego vama.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.