slika
slika
slika
slika
1 od 4

Kuka sa navojem - obična

360 din

Kučevo
Novo
4
0
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog
Visok kvalitet: kuka za teške uslove rada je napravljena od zadebljane ploče od nerđajućeg čelika 304, koju nije lako deformisati, izdržljiva, jaka i otporna na habanje Klasičan dizajn: postolje koje se okreće za 360° se fleksibilno okreće i ima poseban dizajn, dodajući retro atmosferu vašem domu ili bašti. Višenamenske --- plafonske kuke za kačenje hranilica za ptice, plafonske svetiljke, lustera, plafonskih ventilatora, itd. Možete da instalirate viseće držače za biljke na zidove, palube, ograde, vrata za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu u dnevnoj sobi, kuhinji, bašti, garaži ili aktivnosti na otvorenom na balkonu. Najbolji izbor: zadebljana pokretna kuka za odeću od 360 stepeni, neuništiva i nije lako deformisana, upotpunjuje viseće dekoracije i dodaje boju prilici. Jednostavna montaža: plafonska kuka je pričvršćena za podnožje za stabilnu ugradnju, a vijci ugrađeni sa upuštenom glavom ne utiču na izgled i ne grebu ruke zbog šrafova koji strše
ID Oglasa: #165049256
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.