slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Lifa Living Saint-Tropez otvorena polica, crna/prir. bojaŠR

150 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
49
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

LIFA LIVING - Saint-Tropez otvorena zidna polica - 7 polica

Ova Lifa Living Saint-Tropez otvorena polica u industrijskom stilu, savršena je za dnevnu sobu, spavaću ili kancelariju! Elegantna polica ne samo da privlači pažnju, već je i izuzetno funkcionalna. Sa 7 polica (nivoa) pruža vam dovoljno mesta za knjige, časopise, dekorativne predmete i biljke.
Zahvaljujući jednostavnom, a ipak jedinstvenom dizajnu, ova polica uklapa se u različite enterijere, kao što su moderno, industrijsko ili vintage uređenje životnog prostora. Ovaj zadivljujući komad nameštaja sigurno neće proći neprimećeno!
Robusna polica napravljena je od MDF-a i metala. Police su debljine 12 mm i stoga veoma čvrste, Dimenzije ove funkcionalne police su 82 x 34 x 175 cm. Manje police imaju nosivost od 5 kg po polici, a velike 10 kg po polici. Kompletirajte uređenje svog životnog prostora sa ovom čvrstom i funkcionalnom policom! Proizvod se isporučuje rasklopljen.   

 

Otvorena polica za dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju ili kupatilo 
Ova moderna polica pruža sistem za odlaganje za svaku prostoriju u vašem domu. Postavite je u dnevnoj sobi, kao policu za knjige, u kuhinji za začine, ili u kupatilu za peškire i još mnogo toga. Kompletirajte svoj životni prostor sa ovom praktičnom policom. T

Polica od MDF-a i metala
Zahvaljujući  MDF drvenim panelima i ramu od crnog metala, polica je veoma robusna i stabilna. Dodatno, materijali se lako čiste, jednostavno prebrišite vlažnom krpom.  

Polica razigranog izgleda
Moderna polica ne samo da privlači pažnju, već je i veoma funkcionalna. Ima 7 polica, 3 male i 4 velike, što pruža dovoljno mesta za dodatke, dekorativne predmete, knjige, časopise, ramove za slike ili biljke. Asimetričan dizajn daje joj razigran efekat.  

Industrijska metalna polica koja će privlačiti pažnju

7 polica za optimalnu funkcionalnost

Moderna polica ne samo da privlači pažnju, već je i funkcionalna. Ima 7 polica, 3 male i 4 velike. Asimetričan dizajn ima razigran efekat. Prelepa, otvorena polica savršena je za svaki dekor, moderan, klasičan ili industrijski, zahvaljujući jednostavnom, ali jednistvenom dizajnu.   Ova metalna polica privlačiće pažnju u svakoj prostoriji vašeg doma.

  • 82 x 34 x 175 cm
  • Ima nosivost do 55 kg
  • Debljina MDF ploča: 12 mm.
  • 3 manje ploče svaka nosivosti 5 kg
  • 4 velike ploče, svaka nosivosti 10 kg
  • Isporučuje se rasklopljeno



Tehnički podaci
Materijal: MDF i metal
Dimenzije: 82 x 34 x 175 cm 
Nosivost manjih polica: 5 kg po polici
Nosivost većih polica: 10 kg po polici
Težina: 20 kg
Maksimalna nosivost: 55 kg

ID Oglasa: #162118142
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.