slika
slika
1 od 2

Polica Metalna Žičana Čaura Kačenje 300Kg 180X90X45 5Nivoa

12.318 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
34
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

POLICA METALNA ŽIČANA ČAURA KAČENJE 300kg 180X90X45 5NIVOA

ŠIFRA: SMA 963406

POLICA METALNA ŽIČANA ČAURA KAČENJE 300kg 180X90X45 5NIVOA

Metalna polica nosivosti 300kg na žičanih 5 nivoa. Novi sistem kačenja omogućava bržu montažu i povećava stabilnost.


Specifikacije

  • Tip: Monataža bez alata

  • Nosivost: 300kg

  • Boja: Pocinkovana

  • Materijal: Metal

  • Dimenzija: 180x90x45cm

  • Masa: 20kg

  • Napomena: Kačenje "čaura"

  • Proizvođač: AR SHELVING s. r. o.


  • Zemlja porekla: Slovačka


Kada je u pitanju organizacija prostora, ova POLICA METALNA ŽIČANA ČAURA KAČENJE je nezaobilazan komad opreme. Sa nosivošću od 300kg na 5 nivoa, ova metalna polica je savršena za skladištenje raznih predmeta i alata.


Brza i jednostavna montaža


Za razliku od drugih polica, ovaj model ima novi sistem kačenja koji omogućava bržu i lakšu montažu. Bez potrebe za alatima, možete jednostavno postaviti hranilice na željeno mesto i zakačiti police. Ovaj sistem ne samo da olakšava montažu, već i povećava stabilnost police.


Povećana nosivost


Polica je izrađena od izdržljivog metala, što je čini izuzetno čvrstom i stabilnom. Sa nosivošću od 300kg, možete bezbrižno skladištiti teže predmete i alate, znajući da će polica izdržati i podržati njihovu težinu.


Pocinkovana za dugotrajnost


Ova metalna polica je pocinkovana radi dodatne zaštite od korozije i oksidacije. Zaštita od rđe je od vitalnog značaja kada je u pitanju skladištenje predmeta, jer osigurava da će vaša polica ostati u izvrsnom stanju godinama unapred.


Višenamenska upotreba


Njene dimenzije od 180x90x45cm čine ovu policu idealnom za različite namene. Možete je koristiti u garaži, radionici, magacinu, kancelariji ili bilo kojem drugom prostoru koji zahteva organizaciju i skladištenje.


Kada sam testirao ovu policu, bio sam impresioniran njenom nosivošću i solidnošću. Bez obzira da li je u pitanju skladištenje teških alata ili organizacija kutija, ova polica se pokazala izuzetno pouzdanom.


U mojoj sopstvenoj upotrebi, pronašao sam da je novi sistem kačenja zaista revolucionaran. Montaža je bila brza i jednostavna, a police su bile čvrste i stabilne, čak i pod težim opterećenjem.


U poređenju sa drugim sličnim policama koje sam koristio u prošlosti, ova POLICA METALNA ŽIČANA ČAURA KAČENJE je definitivno jedna od najboljih. Njena izdržljivost, jednostavnost montaže i povećana nosivost čine je vrhunskim izborom za organizaciju svakog prostora.


Prednosti:



  • Brza i jednostavna montaža bez alata

  • Visoka nosivost do 300kg

  • Pocinkovana za dugotrajnost

  • Višenamenska upotreba


Uz POLICA METALNU ŽIČANU ČAURU KAČENJE, organizovanje vašeg prostora nikada nije bilo lakše. Nabavite je danas i maksimalno iskoristite svoj prostor i skladišne mogućnosti!




ID Oglasa: #161602875
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.