slika
1 od 1

Polica Polukružna Bor P10 5

2.938 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
8
1
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule online
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

POLICA POLUKRUŽNA BOR P10 5

ŠIFRA: SMA 930140

POLICA POLUKRUŽNA BOR PP10-5
Faktički naziv proizvoda: Polica polukružna, bor PP10-5

Tip: Drvena polica


Boja: Prirodna boja drveta


Materijal: Bor


Dimenzija: 500x250 mm


Masa: 0.7kg


Napomena: Obradjeno drvo


Proizvođač: DELI HOME HUNGARY KFT -- JEWE


Uvoznik:


Zemlja porekla: Mađarska


Opis proizvoda

Polica polukružna bor PP10-5 je izuzetno praktičan i estetski privlačan komad nameštaja koji će obogatiti svaki prostor. Izrađena od kvalitetnog bora, ova polica isporučuje funkcionalnost uz besprekornu estetiku.


Sa dimenzijama 500x250 mm, ova polica savršeno se uklapa u različite enterijere. Bilo da je postavljena u kupatilu, dnevnoj sobi, kuhinji ili bilo kojoj drugoj prostoriji u domu, sigurno će privući pažnju svih posetilaca.


Jednostavnost montaže i održavanja ovog proizvoda je jedna od glavnih prednosti. Bez obzira na to da li ste iskusni majstor ili početnik u ovakvim projektima, montaža će biti brza i jednostavna. Održavanje je takođe lako i zahteva minimalan trud.


Njena prirodna boja drveta pruža vam mogućnost da je ostavite u originalnom izgledu ili da je prefarbate i obojite, prilagođavajući je vašem stilu i preferencijama. Tako možete dodati lični pečat prostoru i istaći dizajn.


Tokom mog isprobavanja ovog proizvoda, primetio sam više prednosti koje bih želeo da podelim sa vama. Ovi benefiti će osigurati da ova polica postane nezamenjiv deo vašeg doma.


Prednosti:

  • Praktičnost: Polica polukružna bor PP10-5 je izuzetno praktična za organizaciju i skladištenje različitih stvari u vašem domu. Možete je koristiti kao mesto za čuvanje knjiga, suvenira, biljaka ili bilo kojeg drugog predmeta koji želite da izložite ili imate pri ruci. Vaš prostor će biti efikasno organizovan i svi važni predmeti će biti lako dostupni.

  • Estetika: Ova polica donosi jedinstvenu estetiku svakoj prostoriji. Sa njom možete istaći određene detalje u prostoru, dodati dozu topline i prirodnosti ili postaviti tačku fokusa na odabrani deo prostora. Njena prirodna boja drveta doprinosi autentičnom izgledu, pružajući prostoru prijatan i prirodan ambijent.

  • Izdržljivost: Izrađena od kvalitetnog bora, ova polica pruža izuzetnu trajnost i pouzdanost. Možete biti sigurni da će vaši predmeti biti sigurno smešteni na njoj i da će ostati bezbedni vremenom. Nećete se morati brinuti o oštećenjima ili deformacijama jer je ova polica izuzetno otporna.

  • Fleksibilnost: Zahvaljujući svojoj jednostavnosti i neutralnom dizajnu, ova polica se savršeno uklapa u različite stilove enterijera. Bez obzira na to da li je vaš prostor uređen u modernom, rustičnom ili klasičnom stilu, polica polukružna bor PP10-5 se lako prilagođava i dodaje dozu elegancije i sofisticiranosti.


Uveren sam da će ova polica zadovoljiti sve vaše potrebe kada je u pitanju organizacija prostora u vašem domu. Oduševio sam se njenom praktičnošću, estetikom i izdržljivošću.


Zbog svojih karakteristika i visokog kvaliteta, ova polica je definitivno jedna od najboljih opcija na tržištu za organizaciju prostora u vašem domu. Nećete biti razočarani ukoliko se odlučite za ovaj proizvod.


Nadam se da sam uspeo da vam prenesem moje iskustvo i utiske o ovom proizvodu. Verujem da će on biti sjajan izbor za vas, baš kao što je bio i za mene.


Zaključak

Polica polukružna bor PP10-5 je idealno rešenje za organizaciju prostora u vašem domu. Sa njom možete dobiti više prostora, istaći određene detalje i istovremeno dodati toplinu i prirodnost. Uz praktičnost, estetiku i izdržljivost, ovaj proizvod je vredan svake pažnje.


Ne propustite priliku da unapredite organizaciju svog doma uz ovu fantastičnu policu. Uveren sam da nećete biti razočarani.


Prednosti

  • Praktičnost

  • Estetika

  • Izdržljivost

  • Fleksibilnost


Napravite korak ka organizovanijem i funkcionalnijem domu!




ID Oglasa: #161602490
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.