slika
1 od 1

Polica Ugaona Bor + 2 Nosača

1.538 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
33
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

POLICA UGAONA BOR + 2 NOSAČA

ŠIFRA: SMA 930145

POLICA UGAONA BOR + 2 NOSAČA
Faktuelni naslov

Samostalno montirajuća ugaona polica od drveta sa 2 nosača - prirodna boja drveta


Opis proizvoda

Polica ugaona od bora je savršen izbor za one koji žele da organizuju svoj prostor na jedinstven i funkcionalan način. Ova olukružna polica je izrađena od obradjenog drveta visokog kvaliteta i dolazi u prirodnoj boji drveta koja se može farbati i bojiti kako bi se prilagodila vašem stilu i enterijeru.


Sa dimenzijama od 250x250 mm, ova polica je dovoljno kompaktna da se uklopi u bilo koji prostor, bez obzira na njegovu veličinu. Bez obzira da li vam treba dodatni prostor za knjige, ukrase ili druge sitnice, ova polica je pogodna za različite namene.


Jednostavna montaža ove police omogućava da je postavite samostalno, bez potrebe za dodatnim alatima ili stručnom pomoći. Takođe, održavanje ove police je veoma jednostavno - samo je obrišite mekom krpom da zadrži svoj sjaj i lepotu.


Prednosti


  • Funkcionalna i elegantna: Polica ugaona od bora je jednostavna, ali stilizovana, dodatak koji će uneti toplinu i karakter u vaš prostor. Sa njom možete organizovati svoje omiljene knjige, ukrase ili druge sitnice na jednom mestu.




  • Prilagodljiva: Prirodna boja drveta omogućava vam da personalizujete policu prema svom ukusu. Možete je farbati ili bojiti kako bi se savršeno uklopila u vaš enterijer.




  • Jednostavna montaža: Ova polica dolazi sa 2 nosača i lako se montira bez potrebe za dodatnim alatima ili stručnom pomoći. Samostalno je možete postaviti u svoj prostor.




  • Održavanje: Ova polica je izrađena od visokokvalitetnog obradjenog drveta koje je otporno na habanje. Da biste je održavali u dobrom stanju, dovoljno je samo da je obrišete mekom krpom.




  • Kvalitetan materijal: Bor je prirodan i izdržljiv materijal koji će vam pružiti dugotrajnu upotrebu.




Poziv na akciju

Ulepšajte svoj prostor uz pomoć ove fantastične ugaone police od bora sa 2 nosača. Organizujte svoje knjige, ukrase ili druge sitnice na jednom mestu i istaknite svoj lični stil. Neka ova polica bude vaša nova omiljena dodatna oprema u enterijeru.



Prednosti:
- Funkcionalna i elegantna
- Prilagodljiva
- Jednostavna montaža
- Održavanje




ID Oglasa: #161602500
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.