slika
1 od 1

Polica Za Telefon,Bor,60X20 P14 5

2.798 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
10
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

POLICA ZA TELEFON, BOR,60X20 P14 5

ŠIFRA: SMA 930141

POLICA ZA TELEFON, BOR,60X20 PP14-5
Obradjena drvena polica za vaš telefon

Polica za telefon od bora dimenzija 600x200mm je savršen dodatak za vaš dom. Sa svojim polukružnim dizajnom i obradjenim ivicama, ova polica će istaknuti lepotu vašeg prostora.


Prirodna boja drveta i fleksibilnost u izboru

Polica dolazi u prirodnoj boji drveta, koja je već prelepa sama po sebi. Ali, ukoliko želite da svoj prostor učinite jedinstvenim, možete je jednostavno farbati ili bojiti kako biste dobili željeni izgled.


Jednostavna montaža i održavanje

Montaža ove police je veoma jednostavna i ne zahteva posebne veštine ili alate. Sve što vam je potrebno je par šrafova i odvijač i za tren oka ćete je postaviti na željeno mesto.


Održavanje je takođe veoma jednostavno - samo je prebrišite mekom krpom kako biste uklonili prašinu ili mrlje.


Izuzetan kvalitet materijala

Polica je napravljena od visokokvalitetnog bora, što garantuje dugotrajnost i stabilnost. Možete biti sigurni da će vaš telefon biti siguran na ovoj polici.


Savršeno uklopljena u vaš prostor

Sa dimenzijama od 600x200mm, ova polica će se lepo uklopiti u bilo koji deo vašeg doma. Bez obzira da li je to dnevna soba, kuhinja, spavaća soba ili kancelarija, ova polica će uneti dašak elegancije i funkcionalnosti.


Uz ovu policu za telefon možete organizovati svoj prostor na efikasan način, pri čemu će telefon uvek biti na dohvat ruke.


Prednosti:

  • Obradjeno drvo sa obradjenim ivicama

  • Prirodna boja drveta

  • Jednostavna montaža i održavanje

  • Napravljena od visokokvalitetnog bora


Vreme je da svoj prostor unapredite ovom prelepom policom za telefon. Pronađite savršeno mesto u svom domu i priuštite sebi elegantno rešenje za organizaciju.


Takođe, pogledajte ostale proizvode iz naše ponude kako biste kompletno opremili svoj dom.




ID Oglasa: #161602495
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.