slika
slika
1 od 2

Stalak Sa 4 Police 34,5X32X100,5 Drvo Bela Ja Sistemske

6.858 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
26
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

STALAK SA 4 POLICE 34,5X32X100,5 DRVO BELA JA SISTEMSKE

ŠIFRA: SMA 971304

STALAK SA 4 POLICE 34,5X32X100,5 DRVO BELA- JJA-SISTEMSKE
Opis proizvoda

Stalak za police JJA sa 4 police u beloj boji Mix n Five 138927C je praktičan komad nameštaja koji će vam pomoći da kreirate prostor za odlaganje i organizaciju raznih predmeta u vašoj sobi ili kuhinji. Izrađen je od iverice visokog kvaliteta, što ga čini izdržljivim i dugotrajnim. Sa dimenzijama od 34,5x32x100,5cm, ovaj stalak je dovoljno kompaktan da se uklopi u različite prostorije, a istovremeno i dovoljno prostran da vam pruži dovoljno prostora za odlaganje.


Prednosti

  • Praktičan i funkcionalan: Ovaj stalak za police vam omogućava da organizujete i odložite svoje predmete na jednostavan i pregledan način. Bez obzira da li su u pitanju knjige, ukrasni predmeti ili kutijice sa sitnicama, ovaj stalak će vam pružiti dovoljno prostora i organizacije.

  • Izdržljiv i kvalitetan: Izrađen od visokokvalitetne iverice, ovaj stalak je dugotrajan i može izdržati težinu različitih predmeta bez problema. Možete biti sigurni da će vam ovaj stalak trajati dugi niz godina.

  • Jednostavan za održavanje: Stalak je jednostavan za čišćenje - samo ga obrišite vlažnom krpom i izgledaće kao nov. Bez obzira da li ga koristite u kuhinji ili sobi, ovaj stalak će uvek izgledati čisto i sveže.

  • Kompaktan dizajn: Sa dimenzijama od 34,5x32x100,5cm, ovaj stalak je dovoljno kompaktan da se uklopi u različite prostorije, čak i one manje veličine. Bez obzira na ograničeni prostor, ovaj stalak vam pruža dovoljno prostora za odlaganje predmeta.


Stalak za police JJA sa 4 police je proizvod renomiranog proizvođača COTEXSA DOO, koji je poznat po kvalitetu svojih proizvoda. Uvoznik ovog proizvoda je , a proizveden je u Srbiji.


Nabavite ovaj praktičan i funkcionalan stalak za police JJA sa 4 police i unesite red i organizaciju u svoj dom. Izdržljivost, kvalitet, jednostavnost održavanja i kompaktan dizajn čine ovaj stalak idealnim izborom za vas.


Prednosti

  • Praktičan i funkcionalan

  • Izdržljiv i kvalitetan

  • Jednostavan za održavanje

  • Kompaktan dizajn


Napomena: Ova specifikacija proizvoda je napravljena na osnovu informacija koje su nam dostavljene od strane proizvođača.




ID Oglasa: #161605569
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.