slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Trajna podrška - Silikonski držač police

999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
134
9
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Držači polica su izuzetno korisni i praktični dodaci za organizaciju Vašeg ormara ili prostora. Omogućavaju stabilno postavljanje i podršku polica različitih veličina.
 

Izrađeni su od kvalitetnog materijala koji je izdržljiv i otporan na habanje, što osigurava dugotrajnost i pouzdanost nosača. Lagani su, što olakšava njihovo postavljanje i podešavanje prema Vašim potrebama.
 

Nosači polica se jednostavno montiraju na unutrašnjost Vašeg ormara ili na bilo koju drugu površinu koju želite organizovati. Njihov dizajn omogućava jednostavno postavljanje polica na željenim visinama, što Vam daje fleksibilnost pri organizaciji različitih predmeta.
 

Sa ovim nosačima možete maksimalno iskoristiti prostor u Vašem ormaru ili bilo kojoj drugoj prostoriji, omogućavajući Vam da organizujete garderobu, posuđe, knjige ili druge stvari na efikasan način. Pomoći će Vam da održite urednost i olakšate pristup svim važnim stvarima.
 

Uz njihovu pouzdanost, trajnost i praktičnost, ovi nosači polica su odličan izbos za svakoga ko želi uredan i dobro organizovan prostor.

 

 

Karakteristike:

  • Dimenzije: 6x6 cm
  • Omogućavaju podešavanje visine polica prema potrebi
  • Pružaju stabilnost i čvrstoću policama
  • Pomažu u organizaciji i maksimizaciji prostora unutar ormara
  • Osiguravaju da police ostanu sigurno postavljene i stabilne
  • Praktični i neophodni za efikasnu organizaciju ormara
ID Oglasa: #155291523
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.