slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Sto za šminkanje, model M-2L

170 €

Ruma
Kao novo - nekorišćeno
997
2
pre 5 dana
Marko
Član od 07.11.2010.
Svi oglasi
Jedan model stola koji najviše odgovara individualnoj, ličnoj upotrebi, no može svakako da se upotrebi i za usluge šminkanja. Ne zauzima puno prostora i lako se smešta i uklapa u svaki enterijer.

Nov, tek izradjen sto za šminkanje, odmah dostupan za prodaju i preuzimanje.

U električnom smislu, jer ovi stolovi su pored nameštaja svakako i električni uređaji, urađen je potpuno profesionalno i bezbedno.

Na svakom modelu naših stolova instalacija je "zaštićena" od mehaničkih povreda tako što je ogledalo, iza koga je instalacija pomereno napred, i ne može se desiti da kada neko gurne sto do zida da se mehanički oštete.

RETKOST JE DA PROIZVOĐAČI U KOMODE OVAKVOG TIPA UGRAĐUJU OVAKO PROFESIONALNO ELEKTROINSTALACIJU SA SVIM PRAVILSKIM ELEMENTIMA ( razvodne kutije, dozne, kanalice za kablove, pravi tj pravilski poprečni presek provodnika, . . . ) SVE U CILJU POTPUNE SIGURNOSTI, PRAVILNOSTI I ZAŠTITE OD NAPONA DODIRA I POŽARA.

Ugrađena je sva potrebna i najkvalitetnija električna galanterija.   Na sve ugrađeno postoji garancija, a na LED sijalice garancija je 2 godine. Bilo kakav problem u tom smislu ako nastane kupcu cu otkloniti besplatno.

Dimenzije:
 - širina 60 cm
- visina ukupna 150cm
- visina donjeg dela 80 cm
- visina gornjeg dela 70 cm
- dubina stola 45 cm
 - ogledalo je 60 × 70 cm

*Moguc je dogovor za prevoz*,  
 cena koštanja goriva i putarine eventualno. . . ali ovaj sto staje u svaki automobil pa ga je veoma lako prevesti. Gornji deo se odvaja od donjeg i veoma jednostavno ih je spojiti. Na teritoriji i okolini Beograda, Novog Sada, Šapca, Sremske Mitrovice ću ga rado dovesti i montirati (montaza je samo spajanje gornjeg i donjeg dela, što i kupac kada mu objasnim ce vrlo lako uraditi, potrebno je samo da se zaviju šrafovi).

Za neke dalje relacije moguć je dogovor.

Ukoliko imate pitanja, pišite ili pozovite i sve ćemo se dogovoriti.

062/142-44-12

Podrazumeva se da sijalice idu uz sto.

Pogledajte i ostale naše oglase na linku: svi oglasi
ID Oglasa: #144069535
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.