slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Nocni stocic 2 fioke Vigo

9.180 dinFiksno

Beograd
Novo
18
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Noćni stočić Vigo sa dve fioke od lakiranog medijapana predstavlja izuzetno praktičan komad nameštaja sa univerzalnim dizajnom koji se besprekorno uklapa u svaki kutak vašeg doma. Ovaj elegantan noćni stočić ne samo da pruža funkcionalnost u spavaćoj sobi, već i dodatnu vrednost kao izvrstan dodatak dnevnom boravku ili hodniku.

Izrađen od visokokvalitetnog lakiranog medijapana, ovaj noćni stočić odiše sofisticiranim sjajem i glatkom teksturom, čineći ga privlačnim i lako uklapajućim u različite enterijere. Sa dve fioke koje su diskretno urezane u samu strukturu, bez tradicionalnih ručki, stočić dobija modernu notu koja ga čini ne samo funkcionalnim već i vizuelno atraktivnim.

Univerzalni dizajn ovog stočića omogućava mu da se elegantno uklopi u dnevne sobe , hodnike i ostale prostorije u kući, pružajući praktično rešenje za skladištenje sitnica ili organizaciju prostora. Bez obzira da li ga koristite kao noćni stočić pored kreveta ili kao dodatak u drugim prostorijama, ovo je višenamenski komad nameštaja koji će dodati notu stila i praktičnosti vašem domu.

Odaberite ovaj noćni stočić kako biste unapredili funkcionalnost svog doma i istovremeno dodali sofisticiranu notu sa univerzalnim dizajnom koji odgovara svakom prostoru.

ID Oglasa: #164320800
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.