slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Od igle do lokomotive

KontaktZamena moguća

Beograd
Dostupno odmah
18.423
67
pre 7 dana
Odgovara na 72% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Antikviteti
Član od 01.12.2009.
Svi oglasi

Da, zaista ima svega, osim igala i kineskih i mađarskih replika. Par hiljada raznih,   starih predmeta, ako ne računamo igračke i numizmatiku, koji nose pečat,   miris i patinu nekih minulih vremena. Može se tu svega naći -dekorativnih, a i upotrebnih stvari za Vaš stan, predmeta koji bi izlog ili unutrašnjost Vašeg dućana, apoteke ili restorana učinili drugačijim, lepšim, originalnijim prepoznatljivijim. . . Ako toga, što Vama treba nema na sajtu, pitajte, možda još nije stiglo na red da bude stavljeno na sajt. A ako ga ja nemam, možda znam ko ima.


Da pomognem onima koji nisu baš najvičniji savremenim tehnologijama, klikom miša na tekst "Svi oglasi (. . . ) iznad mog broja telefon, dobijaju kompletnu moju ponudu.

ID Oglasa: #2422726
Informacije

Postovani,  

Zbog Uskrsnjih i Prvomajskih praznika, necu biti u mogucnosti da odgovorim na Vase zahteve do 07.05.2024.

Hvala na razumevanju.

Hristos Vaskrese!

Broj telefona:   +381 65 2097 892

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.