slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Albatros Milano set od 4 stolice, siva, vešt.koža/metal

80 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
199
7
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • DODIR ITALIJE U TRPEZARIJI ILI DNEVNOJ SOBI: Model serije MILANO unosi dodir Italije u trpezariju, kuhinju ili dnevnu sobu! Jasne linije savršeno se kombinuju sa drugim stilovima.
  • ROBUSNA VEŠTAČKA KOŽA - ELEGANTNE I LAKE ZA ODRŽAVANJE: Sedište i naslon presvučeni su elegantnom i robusnom veštačkom kožom. Veštačka koža se lako čisti i robusna je, te će izgledati lepo i nakon dosta zajedničkih obroka.  
  • GUSTA ISTINA - TESTIRANO NA UDOBNOST: MILANO stolice imaju gustu ispunu i ergonomski naslon. Iznad svega, stolica mora biti udobna, te su upravo iz tog razloga stolice testirane na udobnost sedenja. To je Albatrosov standard kvaliteta od 2004. godine.
  • SE KVALITET: MILANO stolica testirana je od strane S nezavisne organizacije za testiranje prema  EN12520. Testirana je nosivost do 110 kg
  • DIMENZIJE, MATERIJAL, SASTAVLJANJE: Dimenzije: 98cm x 42cm x 43cm (VxŠxD); Visina sedišta: 47cm; Težina: 4.5kg. Materijal: metalni ram i presvlaka od veštačke kože. Lako sastavljanje: sastavljaju se za nekoliko minuta

 

Milano stolice

"Elegantne i praktične" savršen opis Milano stolica.

Kao dodatak modernom obliku, ove stolice ubedljive su zbog svojih praktičnih karakteristika. Milano stolice su veoma lake, kad je u pitanju težina.

Udobne za svakodnevni život i pogodne za decu. Milano stolice imaju izdržljivu presvlaku od veštačke kože, i lako se čiste.

ID Oglasa: #162135362
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.