slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

MILANO sto 120x80 cm

28.400 dinFiksno

Beograd
Novo
23
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Sto Milano brenda Bolzz predstavlja savršenu kombinaciju stila, praktičnosti i izdržljivosti. Sa svojim dimenzijama od 120 cm x 80 cm, pruža dovoljno prostora za udobno smeštanje četiri osobe, čineći ga idealnim izborom za manje prostorije ili
porodične obroke. Belu boju stola Milano karakteriše osvežavajuća svetlina koja će dodati eleganciju i svetlost bilo kojem enterijeru. Nogari od bukovog drveta dodaju prirodan šarm i čvrstoću konstrukciji, pružajući stabilnost i sigurnost prilikom upotrebe. Sa svojim jednostavnim klasičnim dizajnom, sto Milano brenda Bolzz postaje ne samo funkcionalan komad nameštaja, već i estetski dodatak koji će unaprediti izgled vašeg doma. Bez obzira da li ga koristite u trpezariji, kuhinji, terasi ili bašti, ovaj sto će se lako uklopiti u različite okoline, pružajući udobnost i stil.

ID Oglasa: #164331643
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.