slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Trpezarijske stolice set 4 kom Tami

26.195 dinFiksno

Beograd
Novo
38
1
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Set od četiri elegantne crne stolice za trpezariju Tami predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i funkcionalnosti.

Ove tapacirane stolice ističu se elegantnim dizajnom koji se lako uklapa u sve vrste prostora, uključujući trpezarije, barove, kafiće, restorane, čekaonice i kancelarije. Njihove hromirane nogare pružaju dodatnu dozu modernog sjaja i trajne stabilnosti.

Udobna tapacirana sedišta ove stolice pružaju optimalnu podršku i omogućavaju duže udobno sedenje.

Crna boja tapaciranja dodatno naglašava eleganciju i lako se kombinuje sa različitim dekorativnim stilovima.

Ovaj set stolica ne samo da pruža estetski užitak već i zadovoljava funkcionalne zahteve svakog doma, nudeći izuzetnu dugotrajnost i laku održivost. Njihov svestran dizajn čini ih pogodnim za različite namene, istovremeno pružajući vrhunski komfor i elegantan izgled.

Ukoliko tražite savršen spoj stila i funkcionalnosti za vaš prostor, ovaj set crnih tapaciranih stolica sa hromiranim nogarama predstavlja izvanredan izbor. Obezbedite svojim gostima ili klijentima vrhunsko iskustvo sedenja uz ove elegantne stolice koje će sigurno doprineti vizuelnom utisku vašeg prostora.

ID Oglasa: #164320908
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.