slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Trpezarijski sto panj

64.000 din

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
51
1
pre 30 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Strong Wood
Član od 08.02.2022.
Svi oglasi

Trpezarijski sto izrađen je od nepravilnog panja drveta mazera sa prirodnim ivicama koje mu daju autentičan izgled. Karakterišu ga otvorene pukotine koje doprinose rustičnom šarmu i dodaju poseban karakter komadu nameštaja. Da bi se istakla lepota drveta i obezbedila trajnost, sto je zaštićen slojem ulja sa dodatkom voska.

Noge stola izrađene su od metala i plastificirane u elegantnu crnu boju, pružajući stabilnost i savremen izgled. Dimenzije stola su oko 120 cm dužine i 72 cm visine, što ga čini pogodnim za trpezarije različitih veličina. Ovaj sto kombinuje prirodne elemente drveta sa industrijskim dizajnom nogu, stvarajući jedinstven komad nameštaja koji će privući pažnju i doprineti toplini prostora za obroke.

ID Oglasa: #165073711
Informacije

Izrada namestaja od punog drveta po meri.

-Pogledajte naše ostale oglase na opciju: Svi oglasi

https: //strongwoodstuff. rs/

strongwood012@gmail. com

060-355-1616

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.